Lijepa Zagrepčanka u čizmama koje ove jeseni vladaju ulicama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U iščekivanju one 'prave', klimatološke jeseni, zagrebačka nam je špica protekle subote ponudila niz inspirativnih kombinacija za nadolazeći period. Ovo je jedna od njih!

Ljeto ove godine nikako ne želi napustiti scenu. Mnogi lajkaju taj scenarij, ali nije ni mali broj koji s nestroljenjem čekaju pad temperatura kako bi mogli do kraja uživati u svim tim divnim jesenskim modnim novitetima. Ormare smo osvježili trendi čizmama te toplim jaknama i kaputima, a to najbolje potvrđuje i zagrebačka subotnja špica.

Ovog su vikenda temperature još uvijek bile poprilično visoke, ali dobro raspoložene i modno osviještene Zagrepčanke pokazale su nam dobar dio jesenskih trendova. Najveću su pažnju privlačili upravo oni topliji komadi obuće, a naš je objektiv ulovio niz opasno dobrih modela gležnjača i čizama koje će harati sve do prvih proljetnih dana 2024. godine.

A za jedan od (po)najboljih lookova tjedna pobrinula se ova porekrasna Zagrepčanka koja je svoj besprijekoran (rano)jesenski styling smjelo upotpunila neodoljivim bež čizmama od brušene kože s potpeticom. Kombinacija stiže baš u pravom trenutku - kada žudimo za jesenskom inspiracijom u kategoriji obuće!


Je li pogodila s čizmama, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano