Lijepa i elegantna, uz savršen spoj haljine i natikača

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.07.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

U vrućim ljetnim danima skoro sve ovisi o dobro pogođenoj haljini i natikačama (ili pak sandalama), a još jedan dobar spoj ova dva nezamjenjiva komada stiže nam sa špice

Temperature rastu, ljeto se rasplamsava, svima nam je u glavi šum mora, ali ulice Zagreba još uvijek vrve besprijekorno odjevenim ljepoticama. Prošlosubotnja špica bila je prava ljetna, sve je vrvilo dobrom modom, a svako malo stižu nam divne kombinacije koje mogu poslužiti kao dobra inspiracija za ostatak sezone.

Sve se, uglavnom, i dalje vrti oko efektnih haljina i natikača (ili sandala), spoj ovih komada privlači najveću pažnju, a još jedan dobar primjer pogođenog ljetnog stylinga stiže nam s gorespomenute špice.

Ova savršeno dotjerana zagrebačka ljepotica osvojila je i špicu i Instagram, zasjala je u divnoj bijeloj haljini bez naramenica i s prorezom, a uskladila ju je s nepogrešivim smeđim natikačama, upečatljivom torbicom i sunčanim naočalama s potpisom Ray-Bana.


"Kako je lijepa i elegantna", kaže jedan od komentara na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njim? Što kažete na haljinu i natikače?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano