Lijepa i čvrsta stražnjica? Ove cure znaju kako doći do nje!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 22.08.2015.

1085

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Inspirirajte se i motivirajte se! Predlažemo 5 profila na Instagramu koji će vas motivirati na vježbanje za lijepu stražnjicu.

Kako se motivirati, redovito ići u teretanu i vježbati doma? Odlučili smo vam pomoći, stoga smo našli na Instagramu 5 fitness profila čije se vlasnice itekako imaju čime pohvaliti. Nadahnite se!
@squatguide

Ako se aktivno koristite Instagramom, iskreno preporučujemo ovaj profil. Osim vizualne motivacije, tu ćete naći puno zanimljivih i praktičnih vježbi koje će učiniti vašu guzu zadivljujućom. Glavno je početi!

@xoobruna

Don't let these selfies fool you @brett_olson1 and I kill it every time 💪🏼

Fotografiju objavljuje Bruna Lima (@xoobruna)


Vlasnica ovog profila, Bruna Lima, također zaslužuje vašu pozornost - samo pogledajte kako ona izgleda! Fotografije su dovoljne da biste krenuli vježbati.

@jenselter

#happyhumpday @squatspo

Fotografiju objavljuje Jen Selter (@jenselter)


Jen Selter kraljica je čučnjeva i može se pohvaliti najljepšom stražnjicom među fitness profilima. Pogledajte ju i motivirajte se!

@jessiebabyfit

When the natural light is so good and you don't need a filter 🙌🏽

Fotografiju objavljuje Jessie Delgado (@jessiebabyfit)


Još jedan profil koji ulazi u naš popis favorita. Ovdje ćete naći puno učinkovitih vježbi za stražnjicu koje možete prakticirati svakodnevno. Gledajte i zarazite se!

@cttchickentuna


Vlasnica ovog profila, Laura Gordon, osim idealne stražnjice, ima i odlične fotografije te nadahnjujuća videa. Ima oko pola milijuna sljedbenika što je čini jednom od najpopularnijih trenerica na Instagramu. Skroz preporučujemo!

VIŠE O TEMAMAInstagramvježbanjekako doći do savršene stražnjicevježbe za stražnjicuBruna LimaLaura GordonJen Selter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se