Casting za Face of the year & The best model of Zagreb 2019

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 12.02.2019.

9


U tijeku je organizacija izbora na području Zagreba i Zagrebačke županije na kojem natjecateljice i natjecatelji koji osvoje neku od četiri titule ulaze u finalni izbor za Lice godine i najbolji model Hrvatske


Natjecanja ljepote "Lice Godine" i "Najbolji model Hrvatske" održavaju se od 2000. godine u Splitu, a u tijeku je organizacija izbora na području Zagreba i Zagrebačke županije na kojem natjecateljice i natjecatelji koji osvoje neku od četiri titule ulaze u finalni izbor koji se krajem godine održava u Hotelu Park u gradu podno Marjana. 

Vlasnik ova dva izbora je Don Mateo Media – Mateo Brekalo, a ovogodišnja organizatorica natjecanja u Zagrebu je poduzetnica i agentica za nekretnine Ivana Domović.

Ovogodišnji izbor u Zagrebu za Lice Godine Zagreba i Najbolji model Zagreba 2019 održava se u Hotelu & Grand Casinu Admiral, 12.04.2019. u 21 h. Casting će se održati 23.02.2019. g. u 12 h u Hotelu & Grand Casinu Admiral, gdje će biti odabrano 12 djevojaka i 8 muškaraca koji će se natjecati na glavni dan izbora.

Izbor se sastoji od natjecateljica za Lice Godine Zagreba, a u izboru za The Best Model of Zagreb sudjeluju djevojke i muškarci koji se natječu na titulu najboljeg.

Lice Godine i The Best Model of Zagreb ima titule 
kao što su:
1. Pobjednik/pobjednica
2. Prva pratnja
3. Druga pratnja
4. Miss/Mister fotogeničnosti

Lice Godine je kategorija gdje sudjeluju samo djevojke. Kao što kaže sam naziv, bitno je lice djevojke, a visina i ostale proporcije koje bi model trebao imati ne dolaze toliko u obzir.

The Best Model je kategorija gdje sudjeluju djevojke i muškarci. Visina je bitna, a minimalna visina koja dolazi u obzir iznosi 170 cm. Djevojke i muškarci trebaju imati lijepu liniju tijela, ne traže se strogo mjere modela. Kod ove kategorije također je bitan hod natjecatelja i poziranje ispred fotoobjektiva.

Izbor svim kandidatima pruža mogućnost da se okušaju u svijetu ljepote i mode. Dosadašnje pobjednice su surađivale u raznim modnim kampanjama, glazbenim spotovima, statiranjima, imali fotoshootinge i revije, te dobili ponudu u inozemnim modnim agencijama. (Primjer : Ana Brajčić The Best Model of Croatia 2016 – sudjelovala je na izboru i dobila nakon toga ponudu u Španjolskoj modnoj agenciji First Model Agency gdje je i dalje tamo). Bez obzira kakav plasman kandidati postigli na izboru, svima im se otvara prilika za surađivanje u svijetu mode. Ovaj izbor može im samo biti stepenica više u njihovom životu.

VIŠE O TEMAMABest modelLice GodineIvana DomovićDon Mateo MediaAna Brajčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se