Libre EdP Intense u potpuno novoj dimenziji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.09.2020.

0

Dua Lipa za YSL

Dua Lipa za YSL

Iz YSL-a nam stiže Libre Eau de Parfum Intense u potpuno novoj dimenziji, u kojoj ovaj ikonski miris prenosi nevjerojatnu dubinu i misterioznost

Iznimno kul, divlja ljepotica s prepoznatljivim potpisom; mlada pjevačica i kantautorica Dua Lipa – jedna od svjetski poznatih umjetnica u svijetu koja ujedno definira kulturne vrijednosti, zaštitno je lice i glas mirisa Libre Eau de Parfum, a sada i novog mirisa Libre Eau de Parfum Intense.
Novi, seksi kul cvjetni miris s potpisom YSL-a narastao je između Francuske i Maroka. Osmišljen je između Pariza i New Yorka. Negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti... Sve ono što čini Libre tako prepoznatljivim. Ali u još intenzivnijem izdanju.
Libre Eau de Parfum Intense u potpuno novoj dimenziji, u kojoj ovaj ikonski miris prenosi nevjerojatnu dubinu i misterioznost kroz visoku koncentraciju koja reflektira svu raskoš u boji konjaka.

Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj.

Libre Eau de Parfum Intense

Libre Eau de Parfum Intense

Kreatori parfema Anne Flipo i Carlos Benaïm slijedeći svoje instinkte dovode ovu moćnu kompoziciju do samog vrhunca, intenzivirajući tenziju između kul muževnosti i zavodljive ženstvenosti u klasičnom Libre mirisu.

Za Libre je Anne prilagodila ključni sastojak fougèrea kako bi naglasila njegovu ekstravagantnost sa srži veličanstvene lavande iz Provanse, dovodeći najtoplije i najslađe slojeve te esencije do punog izražaja. Kada je Carlos Benaïm kreirao najsenzualniji i najčišći miris cvijeta naranče koji je ona ikada osjetila, razotkrivajući skriveni i zapaljivi temperament slatkog bijelog cvijeta.

Naglašavajući Libre potpis kroz kontrast između muževnosti i ženstvenosti, kreatori parfema uvode novog igrača – vetiver. On je poznat po mračnoj aroma dima i drveta koje kreiraju opojne note u samoj bazi mirisa, ojačavajući snagu samog cvijeća.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiYves Saint Laurentženski parfemiYSL BeautyDua Lipa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se