LG Watch Urbane: Pametni sat kao idealan modni dodatak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.02.2015.

1

 LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

Novi LG-jev pametni sat ima sva obilježja elegantnog sata te je idealan modni dodatak

LG Electronics (LG) će predstaviti svoj prvi u potpunosti metalni luksuzni sat s platformom Android Wear – LG Watch Urbane – na sajmu Mobile World Congress (MWC) 2015. Kako i sam njegov naziv govori, ovaj je pametni sat namijenjen sofisticiranim, urbanim korisnicima, a nudi im naprednu tehnologiju i izvanredne performanse. LG Watch Urbane savršen je uređaj za one koji u svoju svakodnevicu žele unijeti stil i dašak visoke tehnologije.

LG Watch Urbane prati LG Watch R, prvi pametni sat s punim okruglim OLED (P-OLED) zaslonom koji je LG predstavio u listopadu 2014. Dok je LG Watch R namijenjen aktivnim korisnicima, LG Watch Urbane je formalniji, a tanko kućište ga čini idealnim i za muškarce i za žene. Kako bi ga učinio luksuznim modnim dodatkom, LG je kod sata LG Watch Urbane kombinirao klasičan dizajn i inovativne značajke da bi u svakodnevni život korisnika unio stil i praktičnost, istovremeno nadmašivši visoke standarde koje je nametnuo njegov prethodnik.

LG Watch Urbane dolazi s jednakim 1,3-inčnim okruglim P-OLED zaslonom kao i LG Watch R, ali ima uži okvir. Tako ovaj novi pametni sat ima sva obilježja elegantnog sata te je idealan modni dodatak.

 LG Watch Urbane

LG Watch Urbane

Njegovo kućište od nehrđajućeg čelika dolazi sa srebrnom ili zlatnom završnom obradom te s pažljivo izrađenom narukvicom od prave kože. Ova se narukvica može zamijeniti bilo kojom širine 22 mm kako bi sat bio prilagođen bilo kojoj prigodi ili raspoloženju korisnika. Tu je i intuitivno korisničko sučelje koje reagira na dodir, a LG Watch Urbane kompatibilan je s pametnim telefonima koje pokreće Android 4.3 ili noviji.

"Klasičan dizajn i pametne značajke uređaja LG Watch Urbane čine ga savršenim pametnim satom uz naše G Watch i G Watch R koji su dizajnirani kao aktivni, casual dodaci",  rekao je Juno Cho, predsjednik Uprave kompanije LG.

Detalji – uključujući cijenu – će biti najavljeni na pojedinim tržištima naknadno, kad uređaj bude dostupan.


VIŠE O TEMAMALG Electronicsručni satoviženski satov
Povezano