Leona Paraminski u Pavlinovim haljinama: Koja joj najbolje stoji?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.05.2013.

0

Poznata hrvatska glumica Leona Paraminski ove godine ima jedinstvenu priliku osjetiti pravi ugođaj Filmskog festivala u Cannesu i ispuniti san svakog glumca

"Presretna sam što ću biti dio najglamuroznijeg filmskog festivala. U Cannesu se za vrijeme filmskog festivala okuplja krema filmske branše iz cijeloga svijeta pa mi je doista čast biti Chivasov gost i još jednom doživjeti taj filmski glamur. Vjerujem da ne postoji glumac koji bar jednom ne želi posjetiti Filmski festival u Cannesu", rekla je Leona Paraminski.

Za svečanu šetnju crvenih tepihom odabrali smo duge toalete koje odišu ženstvenošću, prate liniju tijela i lijepo padaju niz tijelo

Kako bi poput slavnih svjetskih glumica zablistala na najraskošnijem i najpoznatijem crvenom tepihu, za njen styling pobrinut će se dizajner Boris Pavlin, zbog čega je Leona posebno oduševljena. "Ne samo da ću uživati u Cannesu, već ću i ponovo raditi s Borisom! Upravo njegovu haljinu odabrala sam za najvažniji dan – svoje vjenčanje, što dovoljno govori koliko cijenim Borisov rad. Sigurna sam da će i ovog puta pokazati kako predivno spaja eleganciju i glamur, i uopće ne sumnjam da ću zablistati na crvenom tepihu", dodala je Leona.
Boris je za leonu odabrao pet savršenih haljina za crveni tepih, no posljednju riječ pri odabiru imat će fanovi Chivasa na Facebooku. Leona je isprobala tri od pet haljina koje su zasad osvojile najviše glasova.

"Leona je predivna i na njoj svaka haljina izgleda božanstveno. Za svečanu šetnju crvenih tepihom odabrali smo duge toalete koje odišu ženstvenošću, prate liniju tijela i lijepo padaju niz tijelo. Bez obzira koju od odabranih haljina obukla, Leona će im svojim stavom dati onaj dašak glamura koji je potreban da se svi okrenu za njom!", objasnio je Boris Pavlin.

VIŠE O TEMAMALeona ParaminskiBoris PavlinCannes Film FestivalChivas
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se