Leo Vlašić-Klasan i Malgosia Bela za Iceberg

Piše: Marina Jakšić, Zagreb
Objavljeno 23.07.2011.

0

Leo Vlašić za Iceberg

Leo Vlašić za Iceberg

Naš maneken Leo Vlašić-Klasan jedno je od zaštitnih lica modnog branda Iceberg za jesen/zimu 2011/2012.

Leo Vlašić-Klasan, hrvatski maneken s američkom adresom, inače član agencije IM Studio, još jednom je pokazao kako je pred njim blistava karijera.

> Hrvatski maneken u vrućem filmiću koji 'slavi ljepotu muškog tijela'


Nakon uspješno odrađenih revija u Milanu i Londonu, brojnih snimanjima i pojavljivanja u znamenitim  editorijalima i reklamama, ovaj put nam se smiješi s plakata modne kuće Iceberg za nadolazeću sezonu - jesen/zima 2011/2012.
 
Leo Vlašić za Iceberg

Leo Vlašić za Iceberg

Leu društvo prave prelijepa Malgosia Bela i Marcus Schenkenberg, poznati švedski maneken nizozemsko-indonezijskog podrijetla. Fotografiju su odradili neumorni Mert Alas i njegov kolega Marcus Piggott.


Talijanska modna kuća  Iceberg na svjetskom tržištu je prisutna već nekoliko desetljeća. Nakon muške odjeće, Iceberg je lansirao još tri linije: Iceberg (ženska odjeća), ICE Iceberg i ICE ICE Iceberg. Giuliana Gerani je posao kreativne direktorice svih linija obavljala do kraja prošlog stoljeća, 2000. godine zamijenio ju je Paolo Gerani. Iceberg je u vlasništvu grupacije Gilmar, a uz odjeću proizvodi i parfeme i donje rublje.VIŠE O TEMAMALeo VlašićMalgosia BelaMert AlasMarcus PiggottIM Studio
Povezano