Lenovo Exclusive Store u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.02.2012.

0

Zlatko Horvat

Zlatko Horvat

Nova serija prijenosnih i stolnih računala Lenova sada je na dohvat ruke hrvatskim korisnicima

Predstavnici tvrtke Lenova danas su službeno otvorili prvi Lenovo Exclusive Store u Hrvatskoj smješten u srcu Zagreba u Jurišićevoj 16. Na službenom otvorenju goste je očarao Stipe Božić, Lenovo DOer, prisjećajući se pustolovnih priča i doživljaja s putovanja. Posjetitelji su istovremeno imali priliku uživati u novoj seriji prijenosnika Lenovo IdeaPad dizajniranih tako da odgovaraju računalnim potrebama, dizajnu i boji svih korisnika kao i različitim All-In-One (AIO) stolnim računalima.

Ovim otvaranjem još jednom potvrđujemo predanost Lenova hrvatskom tržištu kao i namjeru da hrvatskim korisnicima nastavimo predstavljati vrhunske proizvode

Zagrebački Lenovo Exclusive Store, koji je otvoren u suradnji s Mikronisom, prvi je brand experience store u Hrvatskoj. koji na jednom mjestu nudi Lenovo proizvode i dodatnu opremu. S otvorenjem ove lokacije, Zagreb se pridružio izabranoj grupi gradova Istočne i Jugoistočne Europe među kojima su  Bratislava, Prag, Sofija, Patras i Saloniki.

Gosti otvorenja bili su među prvima u Hrvatskoj koji su imali priliku vidjeti nove prijenosnike IdeaPad serije Y (snažnih performansi, vrhunskog dizajna i bogatih inovacija kako bi udovoljili potrebama korisnika za zabavom u pokretu), serije S (brojnih mogućnosti, velikog izbora bežičnog povezivanja, HD widescreen i lagane konstrukcije) i serije Z (brojne multimedijalne i sigurnosne značajke kao i značajke za povećanje produktivnosti po prihvatljivoj cijeni) koji osiguravaju cijeli spektar stilova, boja i performansi kako bi odgovorili na potrebe svakog korisnika – od profesionalaca koji su stalno u pokretu do studenata i svih između.

Nadalje, predstavljena su AIO stolna računala – Lenovo C200 i ThinkCentre Edge 91z. Dizajniran kao standardno kućno računalo, s naglaskom na pouzdanost i cjenovnu pristupačnost, Lenovo C200 savršeno odgovara svakoj prostoriji u kući. Cijela obitelj uživati će u vrhunskom dizajnu računala Lenovo C200 – kompaktan, jednostavan za korištenje i cjenovno prihvatljiv. Također, predstavljen je ThinkCentre Edge 91z, snažno AIO stolno računalo. Ovo elegantno AIO stolno računalo predstavlja snažno poslovno računalo koje objedinjuje elegantan dizajn Lenovo serije Edge. Računalo ThinkCentre Edge 91z također je poznato do „DO računalo“ za male i srednje poduzetnike – ovo vrhunsko AIO računalo pruža sve što korisnik traži od jednog računala

“Drago mi je što imam čast predstaviti našu novu seriju računala namijenjenu krajnjim korisnicima i AIO stolna računala za 2012. godinu upravo ovdje u prvom Lenovo Exclusive Storeu u Zagrebu. Ovim otvaranjem još jednom potvrđujemo predanost Lenova hrvatskom tržištu kao i namjeru da hrvatskim korisnicima nastavimo predstavljati vrhunske proizvode koji postavljaju standarde u inovativnosti i dizajnu potrošačke tehnologije”, izjavio je Jovan Glamočanin, menadžer, Lenovo, SEA. „Nadovezujući se na globalnu marketinšku kampanju „For Those Who Do“, Lenovo se više nego ikad do sada fokusira na inspiriranje ljudi da realiziraju svoje ideje. Lenovo Exclusive Store u Zagrebu ima za cilj  podržati brand promise Lenova pružajući zajednici u kojoj posluje najbolje alate, tehnologiju i sredstva“.

“Izuzetno nam je drago što je Mikronis dobio priliku biti Lenovo partner prilikom otvaranja prvog Lenovo Exclusive Storea u Hrvatskoj. Zadovoljstvo mi je reći da su hrvatski korisnici već prepoznali prednosti i posebno iskustvo koje Lenovo Exclusive Storea pruža, budući da u samo dva mjeseca od otvorenja zabilježili više od 26,000 posjetitelja. Specijalizirana trgovina omogućiti će korisnicima da razgledaju i isprobaju nove proizvode Lenova prije kupnje te da dobiju stručni savjet, a sve u ugodnoj atmosferi i uz vrhunski doživljaj“, izjavila je Gordana Puhelek, direktorica tvrtke Mikronis.


VIŠE O TEMAMALenovoStipe BožićZlatko Horvatprijenosna računalaJovan GlamočaninGordana PuhelekMikronis
Povezano