Lennarta Spajić izabrana za Kraljicu Hrvatske 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.12.2021.

0

Foto: Josip Čekada

Foto: Josip Čekada

U Rovinju, laskavu krunu ovogodišnje Kraljice Hrvatske ponijela je Lennarta Spajić, a stručni žiri i publika uživali su u predstavljanjima prekrasnih djevojaka iz svih krajeva Hrvatske

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote – razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2021. za Kraljicu Svijeta. Mlada Lennarta Spajić, buduća politologinja iz Zagreba, oduševila je žiri svojim šarmom i izgledom, hodom na pisti, ali i britkim odgovorom na postavljeno pitanje, stoga su upravo nju odabrali za Kraljicu Hrvatske 2021.

Lennarta Spajić

Lennarta Spajić

Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Zagrepčanka Luciji Bagić, a druga princeza postala je Gabriela Anđela Japundžić, koja dolazi iz Pule. Ines Štengl je ponijela titulu Kraljice osobnosti, dok je Marija Magdalena Buntak proglašena kao Kraljica elegancije, a Kraljica medija je plavokosa Ania Biritteri. Leona Ostojić proglašena je Kraljicom fotogeničnosti.

Foto: Josip Čekada

Foto: Josip Čekada

Za bukete i aranžmane zaslužna je cvjećarna Leona iz Pule.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta.


VIŠE O TEMAMAKraljica Hrvatskeizbori ljepoteLennarta SpajićLuciji BagićGabriela Anđela Japundžić
Povezano