Lei Lou na najvećoj njemačkoj šoping platformi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.12.2020.

0

Foto: Maja Kljaić

Foto: Maja Kljaić

Poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović godinu završava blagdanskom capsule kolekcijom, ali i velikim poslovnim uspjehom

Godinu u kojoj je planirati bilo gotovo nemoguće, kao i računati na velike poslovne uspjehe, Aleksandra Dojčinović, jedna od naših najuspješnijih modnih dizajnerica, uspjela je okončati jednim od najvećih poslovnih uspjeha u povijesti njezinog branda Lei Lou - suradnjom s poznatom njemačkom web shopping platformom Zalandom, na kojoj se odnedavno mogu naći i komadi s njezinim potpisom, što je čini prvom Hrvaticom prisutnom na ovoj internetskoj stranici.
"Ulazak u neke od najvećih europskih, pa i svjetskih robnih kuća, oduvijek je bio neki moj san i sretna sam što polako idemo prema tom cilju. Uvjerena sam da je ovo tek početak" - naglašava Dojčinović kojoj je sigurno kod ulaska na njemački Zalando pomogla i činjenica što već sedam godina sa svojim partnerima prisutna na njemačkom tržištu, zahvaljujući Lei Lou dućanu u Stuttgartu, omiljenoj shopping oazi naših i djevojaka iz regije, ali i brojnih Njemica.
Aleksandra blagdansku kolekciju predstavlja čarobnim editorijalom snimljenim u zagrebačkom Hilton Garden Innu koji potpisuje naša fotografkinja Maja Kljaić, a zaštitno lice je Antonija Topić, prelijepa hrvatska manekenka sa zavidnom internacionalnom karijerom.

Antonija Topić za Lei Lou

Antonija Topić za Lei Lou

Djevojka, koju zbog sličnosti sa slavnom glumicom, nazivaju hrvatskom Juliom Roberts, utjelovila je novu Lei Lou djevojku koja lako spaja dnevne komade s onima za posebne prilike.

VIŠE O TEMAMALei Lou by Alex Dojčinovićonline shoppingAleksandra DojčinovićZalandoAntonija Topić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se