Le Figaro objavio veliku reportažu o Dubrovniku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.07.2021.

0

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Autori čitateljima predlažu brojne restorane koji se izdvajaju svojom gastronomskom ponudom te donose detaljan prijedlog aktivnosti na tom području

U francuskom tjednom magazinu Le Figaro objavljena je velika reportaža na ukupno devet stranica o dubrovačkim Elafitima, Dubrovniku i luksuznom smještaju u regiji.
Uz detaljan opis kulturnih i baštinskih bogatstava i specifičnosti te prekrasne otočne vegetacije i zaštićene prirode, reportaža donosi i pregled bogate smještajne ponude. Osim luksuznog hotelskog smještaja, autori čitateljima predlažu brojne restorane koji se izdvajaju svojom gastronomskom ponudom te detaljan prijedlog aktivnosti na tom području. Dubrovnik i Elafiti predstavljeni su kao destinacija izvrsnosti i luksuznog turizma te odredište koje nudi idealan bijeg zaljubljenicima u umjetnost, tišinu i prirodne zaštićene ljepote.
Dodajmo kako je objavljena reportaža posljedica dugogodišnje suradnje HTZ-a i Predstavništva HTZ-a u Francuskoj s ovim utjecajnim tjednikom čija je naklada 440 tisuća primjeraka, čitanost veća od 1,3 milijuna te mjesečno imaju 151 milijuna online posjetitelja.

VIŠE O TEMAMALe FigaroDubrovnikhrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se