Lažni svjedok novom terasom mami na Zrinjevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2021.

0

Foto: Danijela Šola Kušec

Foto: Danijela Šola Kušec

Uživanje u prvoj jutarnjoj kavi ili večernjoj čaši vina može biti s pogledom na najljepši zagrebački park Zrinjevac

Ožujak je mjesec u kojem mnogima omiljeno godišnje doba – dugo iščekivano proljeće - napokon dolazi. Sve toplije vrijeme i sunčeve zrake izmamile su brojne goste na terase kafića i terasa, a jedan od njih je i Lažni Svjedok, simpatičan zagrebački bistro, s atraktivnom lokacijom u strogom centru grada, koji je od početka svog otvaranja unatrag nekoliko mjeseci zadobio pravu malu vojsku vjernih obožavatelja.

Odnedavno je ispred bistroa postavljena terasa, savršena za ispijanje kavice ili osvježavajućeg pića, uživajući pritom u prvim toplim zrakama sunca. Uzduž postavljeni stolci, s ljupkim crvenim i zelenim stolicama na točkice, neodoljivo podsjećaju na šarmantne terase kafića u Parizu, gdje je odlazak na kavu i kroasan prije ili čašu crnog vina i omiljeni čokoladni desert nakon posla svakodnevni ritual.

Upravo to imali su na umu vlasnici prilikom osmišljavanja koncepta terase. Naime, kafići u Parizu neizostavan su dio kulture francuske metropole i opojnog francuskog stila života, a stolovi i stolice su u pravilu postavljeni na ulici, gdje se na taj način gosti spajaju s prolaznicima, skupa tvoreći energični puls grada.

Lažni svjedok

Lažni svjedok

Terasa Lažnog Svjedoka nosi u sebi taj ultimativni urbani, chic touch koji uključuje pogled na svakodnevni 'muving', a s druge strane dovoljno je privatna za trenutak u danu, kada njihovi gosti žele predahnuti od užurbanog načina života te na miru popiti piće ili pojesti ručak.

Lažni svjedok

Lažni svjedok

Kreiran po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama, Lažni Svjedok karakterizira se kao casual bistro&bar, s naglaskom na svjež i sezonski meni.

Foto: Danijela Šola Kušec

Foto: Danijela Šola Kušec

U stalnoj ponudi imaju 3 vrste sjajnih burgera (juneći, srneći i od lososa) te fantastične tople sendviče i pizze iz posebne napuljske peći. Tu je i dnevna ponuda jela, koja uključuje tri vrste jela i mijenja se svaki tjedan, a podrazumijeva jedno konkretno mesno jelo, jedno riblje jelo i nešto na žlicu.

Foto: Danijela Šola Kušec

Foto: Danijela Šola Kušec

Dolazak ožujka razveselio nas je ove godine možda više nego ikad prije dosad. Ljupka terasa, šušur grada, fina jela i milina sunčevih zraka pravi su recept za provesti lijepi proljetni dan ili večer. Lažni Svjedok vas čeka s novom terasom i starim žarom oko srca na adresi Amruševa 1, Zagreb.


VIŠE O TEMAMArestorani u Zagrebukafići u ZagrebuZrinjevacLažni svjedok
Povezano