Lancome Visionnaire: Prvi napredni korektor za bore, pore i ton kože

Piše: CroModa.com, Zagreb
Objavljeno 25.09.2011.

1

Lancome Visionnaire

Lancomeov revolucionarni serum Visionnaire, čije je zaštitno lice mlada Tunižanka Hanaa Ben Abdesslem, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala i lista čekanja.

Lancome Visionnaire

Lancomeov revolucionarni serum Visionnaire, čije je zaštitno lice mlada Tunižanka Hanaa Ben Abdesslem, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala i lista čekanja. U društvu sretnica koje su ga isprobale nalaze se i Kate Middleton te mlada trendseterica  Emma Watson, nova ambasadorica branda i uskoro novog mirisa, Trésor Midnight Rose.

Snažan i učinkovit, Visionnaire [LR 2412 4%] je prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom. Serum se može nanositi na sve tipove kože, a također i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, danju i noću.

Želje žena se mijenjaju, kao i njihovo viđenje ljepote. No, težnja da izgledaju jednostavno predivno, bez obzira na godine, uvijek je prisutna. Stoga su u Lancômeu kreirali Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, sveobuhvatno rješenje za njegu kože temeljeno na jedinstvenoj molekuli s optimalnom tolerancijom.

Ako je biljka ugrožena, iskoristit će linolensku kiselinu iz stanične membrane kako bi sintetizirala jasmonsku kiselinu. Ta kiselina aktivira transkripciju gena koji vrše sintezu bjelančevina zaduženih za obnavljanje i zaštitu u svrhu učinkovitije obrane od budućih napada.

U Lancômeovom su istraživačkom laboratoriju željeli oponašati obnavljajuću sposobnost jasmonske kiseline u spoju koji je savršeno prikladan za ljudsku kožu. Tijekom deset godina istraživanja kreirano je i proučavano dvadesetak derivata ove tvari. Završni rezultat istraživanja je molekula LR 2412.

LR 2412 'samostalno se kreće' kroz sve dijelove kože. To je univerzalna molekula sa svojstvom prodiranja u sve slojeve kože. Ključ ove nevjerojatne sposobnosti molekule LR 2412 leži u njenoj amfifilnoj prirodi i sklonosti strukturama koje sadrže vodu i lipide. Ona se već od prvog kontakta prožima s kožom te 'juri' dalje u sve slojeve kože. Takvim se prodiranjem njezino djelovanje osjeća i u najdubljim slojevima.

LR 2412 u ovom, kritičnom području, pojačava* sintezu tri ključna markera: kolagena IV, kolagena VI i laminina 332 (prijašnjeg naziva laminin 5), neophodnih sastojaka dobro strukturirane granične zone između dermisa i epidermisa.

Njezina se tekstura stapa s kožom, u koju prodire odmah nakon nanošenja. Koža se transformira pod prstima – postaje meka, svilenkasta i podatna. Profinjeni miris Visionnaire [LR 2412 4%] sadržava svježinu ruže, kao moderne i prozračne gornje note, i plemenito cvijeće, koje toj originalnoj kombinaciji daje sofisticiranu notu.


VIŠE O TEMAMALancomeVisionnairemake-upkorektorbore
Povezano