Lancome Hypnose Doll Eyes: Za guste i dugačke trepavice

Piše: CroModa.com
Objavljeno 03.07.2011.

0

Lancome Hypnôse Doll Eyes

Nakon primjene Lancomeove maskare Hypnose Doll Eyes, primjećeno je poboljšanje od 36 posto

Nakon primjene Lancomeove maskare Hypnose Doll Eyes, primjećeno je poboljšanje od 36 posto (Eye Beauty indeks)

Lancome Hypnôse Doll Eyes

Nastavno na početni uspjeh formule iz 2007. godine, u 2009. godini je triumfirala Hypnôse Drama, maskara koja daje trepavicama volumen u ‘treptaj oka’. Zatim, u 2010., žene je oduševila Hypnôse Precious Cells, prva ikada regenerirajuća maskara kozmetičke kuće Lancome.

U 2011. godini, Lancome Hypnôse Doll Eyes inspiraciju crpi iz snova svake mlade djevojke, a sve to kako bi izumio odvojene, guste, dugačke, trepavice najlonskog sjaja.

Zahvaljujući nevjerovatnoj četkici i novoj formuli, Hypnôse Doll Eyes održao je svoje obećanje da omogući ženama božanstveni, širom otvoreni pogled.

Nakon primjene maskare Hypnôse Doll Eyes, primjećeno je poboljšanje od 36 posto prema Eye Beauty indeksu.

Ikonična Lancomeova četkica zaštićena je patentima za koju je trebalo sedam godina istraživanja. 'Fiber Shine' formula obogaćena je najlonskim prahom koji daje trepavicama suptilan sjaj. U njoj se kombiniraju mekani, kao i tvrdi voskovi; mekani za postizanje volumena, a tvrdi kako bi trepavicama dali zakrivljenost. Kompleks 'ultrastretch' omogućava instantni efekt 'produženih trepavica'.

Lancome je otkrio tajnu izgleda širom otvorenih očiju poput lutke (Doll Eyes), kombinirajući sjenila za oči Ombre Absolue s maskarom Hypnose Doll Eyes, te neizostavnim potezom crnim tušem.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se