Lancôme x Chiara Ferragni: Make-up kolekcija koju i mi želimo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.07.2019.

0

Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme x Chiara Ferragni

Nova Flirting Palette je junakinja kolekcije sa vrlo jakim Instagram čimbenikom, zahvaljujući svjetlucavom učinku kombiniranim sa logotipom očiju kolekcije Chiare Ferragni

"Željela sam kreirati make-up kolekciju koja je 100-postotno moj stil. Iz tog razloga sam udružila snage sa Lancômom. Radili smo na proizvodu i komunikaciji koji su važni za žene moje generacije. 3 ključne riječi ovog osnažujućeg projekta su: zavodljivo, inspirativno i zabavno.
Duboko vjerujem da je make-up odlično oružje da se osjećate bolje sami sa sobom, da se sučelite sa svakodnevnim izazovima i neustrašivo postignete ciljeve", kaže slavna Chiara Ferragni povodom nove make-up kolekcije, nastale u suradnji s kozmetičkom kućom Lancome.
Lancôme x Chiara Ferragni

Lancôme x Chiara Ferragni

Nova Flirting Palette je junakinja kolekcije sa vrlo jakim Instagram čimbenikom, zahvaljujući svjetlucavom učinku kombiniranim sa logotipom očiju kolekcije Chiare Ferragni.

Foto: Lancome

Foto: Lancome

13 nijansi za kombiniranje stvaraju neograničene mogućnosti! Uz Flirting Palette, kolekcija sadrži i 3 limitirane nijanse ruža L'Absolu Mademoiselle Shine, 3 nijanse tekućeg ruža L'Absolu Lacquer, te limitiranu kolekcionarsku ediciju Hypnôse maskare.

VIŠE O TEMAMAruž za usneLancomeChiara Ferragnimaskararuževi za usne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se