Lancôme predstavio IDÔLE, novi miris za žene koji i mi želimo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.08.2019.

0

Lancôme IDÔLE

Lancôme IDÔLE

Lancôme, jedan od vodećih svjetskih brandova luksuznih proizvoda za ljepotu, ispisuje svoju mirisnu povijest lansiranjem novog parfema za žene, IDÔLE

Nakon 7 godina od lansiranja parfema La vie est belle, Idôle je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta, te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu. Individualni uspjeh koji se dijeli i prenosi dalje da bi potaknuo druge da vjeruju u sebe i da zauzvrat uspiju.

Zašto Idôle?

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti.
Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle - najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

Foto: Lancome

Foto: Lancome

Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti. Kao kolektivni izum, Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

I ovdje se brand širi na novi teritorij koji je do sada bio u potpunosti neistražen, a to je 'čistoća'. Kao nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa, Idôle miris je ujedno nježan i moćan.

U samom srcu formule cvjetni je akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle i ujedno sam (iskričav) potpis mirisa.

Idôle predstavlja do sada najmlađa ambasadorica branda, američka glumica Zendaya Coleman.

Kao lice parfema Idôle, Zendaya utjelovljuje novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

VIŠE O TEMAMALancomeženski mirisiLancome Idole
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se