Lancôme Monsieur Big, maskara za 12 puta veći volumen

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.07.2021.

0

Monsieur Big. Foto: Lancome

Monsieur Big. Foto: Lancome

Monsieur Big maskara čuva leđa svakoj ženi te ostaje besprijekorna do 24 sata bez grudanja ili razmazivanja

Jedna ikona rođena je 2017. Obožavana među ženama diljem svijeta, Monsieur Big maskara iz Lancômea podigla je trepavice na višu razinu s maksimiziranim volumenom i većim učinkom nego ikad prije.

Golim trepavicama pruža 12 puta veći volumen, a one postaju duže, veće i hrabrije - uz 24-satnu postojanost.

Ove godine Monsieur Big kreira novi put i predstavlja hrabru stranu svake žene. Kako bi se ostvario najpoželjniji izgled, Monsieur Big maskari pridružila se nova olovka Drama Liqui Pencil: pigmentirana olovka koja se može naoštriti, u vodootpornoj formuli koja se ne razmazuje, a koja dolazi u 2 hrabre i razigrane nijanse.

Pomaknite granice, podignite trepavice na sljedeću razinu; Monsieur Big instantno postiže dramatičnu promjenu zahvaljujući svojoj velikoj, mekoj četkici. Bočica sadrži formulu, a na četkici izlazi idealna doza za nanošenje. Mekana, valovita vlakna obavijaju i premazuju svaku trepavicu izvanrednom mekoćom, obećavajući glatko nanošenje bez napora.

Monsieur Big maskara čuva leđa svakoj ženi te ostaje besprijekorna do 24 sata bez grudanja ili razmazivanja. Testirana pod oftalmološkom kontrolom, njen efekt mega volumena pogodan je za osjetljive oči te za nositelje kontaktnih leća.

Proizvod je dostupan na Douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama, a preporučena cijena iznosi 168,30 kuna.


VIŠE O TEMAMAtrepaviceLancomemaskaradekorativna kozmetika
Povezano