Lancôme Golden Hat Foundation

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.10.2011.

0

Lancome Golden Hat Foundation - limited edition kolekcija make-upa

Lancome Golden Hat Foundation - limited edition kolekcija make-upa

Make-up kolekcija 'Golden Hat Foundation' reinterpretira mistični ruž za usne L’Absolu, lak za nokte Le Vernis te novi multikompaktni puder

Kozmetička kuća Lancome odlučila je dati podršku fundaciji 'Golden Hat Foundation' koji je osnovala Kate Winslet, ambasadorica ovog francuskog branda posljednje 4 godina. Povodom humanitarne inicijative, Lancome je u suradnji s glumicom napravio limitiranu kolekciju make-upa čiji će se dio zarade donirati fundaciji 'Golden Hat Foundation'.

Ova neprofitna fundacija osnovana je s namjerom pomaganja djeci oboljelima od autizma. Njihova misija je pomoći djeci ostvariti bolje komunikacijske vještine, olakšati edukaciju, pripremati ih za budući posao, te omogućiti rekreacijske aktivnosti shodno njihovim potrebama. Autizam je biološki razvojni poremećaj mozga što se manifestira poremećajima na osjetilnim i neurološkim funkcijama. Danas je od autizma oboljelo preko 67 milijuna ljudi diljem svijeta.

U Hrvatskoj ekskluzivno u parfumeriji Sephora

Ideja za osnivanje fundacije 'Golden Hat Foundation', kod Kate Winslet se probudila nakon što je radila na Islandskom dokumentarcu 'A Mother’s Courage: Talking Back to Autism' (također poznatim pod nazivom 'The Sunshine Boy'), u kojem je pratila život dijeteta oboljelog od autizma. Dirnuta dječakovim životom, i sama se željela više involvirati pa je započela raditi na knjizi koja je obuhvatila stotine autoportreta slavnih osoba iz umjetničkih i filmskih krugova. Svaka osoba na fotografiji nosi simbol fundacije - šešir. Knjiga bi trebala izaći uskoro s ciljem zarade novca i pomoći fundaciji. Ubrzo je Kate Winslet osnovala i vlastitu fundaciju, nazvanoj po pjesmi “The Golden Hat’’, koju je napisao Keli Thorsteinsson, dječak iz dokumentarca.

Make-up kolekcija 'Golden Hat Foundation' reinterpretira mistični ruž za usne L’Absolu, lak za nokte Le Vernis te novi multikompaktni puder. Svi proizvodi su prepoznatljivi po logotipu fundacije i potpisu glumice Kate Winslet. Cijela kolekcija se može ekskluzivno za Hrvatsku pronaći u parfumeriji Sephora.


VIŠE O TEMAMALancomeKate WinsletGolden Hat Foundationparfumerija Sephoramake-upLe Vernis
Povezano