Lana & Love: Romantična Venecija nadahnula kolekciju Little Italy

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2019.

0

Foto: Senja Vild i Franjo Matković

Foto: Senja Vild i Franjo Matković

Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su nam omiljene trendseterice Lešić Lidija i Rumora Rita - djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica.

Modeli - Lidija Lešić i Rumora Rita

Modeli - Lidija Lešić i Rumora Rita

Upravo je Venecija bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije – klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha - baš kao i sama Venecija.

Šminka - Marko Tolić / Bela Make Up

Šminka - Marko Tolić / Bela Make Up

"Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat no i predstaviti neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda", izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

Manikura - Manos by Ivana

Manikura - Manos by Ivana

Kao i uvijek do sada, svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih pocetaka, a novost su detalji dodatno ukraseni tehnikom emajliranja.


VIŠE O TEMAMAnakitLidija LešićRita RumoraLana & LoveLana Klipa
Povezano