Lana haljinom od 299 kuna i ultravisokim štiklama zapalila Instagram

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.12.2017.

108

Lana Jurčević | Foto: Instagram (@lana_jurcevic)

Lana Jurčević | Foto: Instagram (@lana_jurcevic)

Lana Jurčević je predbožićnu atmosferu na Instagramu dodatno zagrijala pozirajući u jako zavodljivoj party haljinici i ultravisokim štiklama

"Be happy. Želim vam sve... zdravlje da vam daje snage za sve ciljeve koje si zacrtate, pozitivan duh da vas digne kad padnete, da budete otporni na sve one koji vas žele promijeniti ili prilagoditi sebi, da pazite na sebe i vjerujete u sebe. I opraštajte čak i onima koji to možda nisu zaslužili - čuvajte svoje srčeko, ono je važnije od njih❣️ Sretan Vam Božić, sretno vam sve", napisala je Lana Jurčević u božićnoj čestitki uz koju je na Instagramu priložila jedan od najvrućih stylinga mjeseca, ako ne i cijele sezone.
Atraktivna zagrebačka brineta u blagdanskoj je atmosferi pozirala u atrativnoj blagdanskoj svjetlucavoj party haljini koja slijedi liniju tijela i ističe sve atribute, a koja inače 299 kuna. Ovu blješteću haljinicu Lana je kombinirala s ultravisokim štiklama koje su privukle veliki broj komplimentata na društvenim mrežama.

Je li pogodila ili pogriješila sa svojim zavodljivim predbožićnim izdanjem, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMALana Jurčevićštikle
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se