Lajkamo sunčane naočale s potpisom Kristine Šalinović!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.05.2012.

28

Kolekcija s potpisom Kristine Šalinović sastoji se od četiri modela naočala, a čine ju dva para sunčanih naočala i dva para naočala s prozirnim staklima

U dućanu Accessories u Ilici 16 u Zagrebu predstavljena je mini kolekcija naočala 24 fashion by Kristina Šalinović koju je poznata manekenka dizajnirala ekskluzivno za taj lanac trgovina modnim dodacima. Kolekcija se sastoji od četiri modela naočala, a čine ju dva para sunčanih naočala i dva para naočala s prozirnim staklima, a svaki od modela dolazi u više boja.

24 fashion by Kristina Šalinović

24 fashion by Kristina Šalinović

"Kada su mi iz Accessoriesa predložili ovu suradnju, nisam se puno premišljala jer sam oduvijek htjela dizajnirati i pokazati neke svoje ideje, naravno da sam pri tome imala i pomoć iz Accessoriesa, ipak su oni stručnjaci za modne dodatke. Sunčane naočale su must komad za ljeto, zato smo se za početak ove suradnje odlučili baš za njih. Htjela sam napraviti modele koji se uklapaju u moj osobni modni stil, a da se istovremeno svide i drugima te se nadam da sam u tome i uspjela", izjavila je Kristina Šalinović, koja već radi na svojoj kolekciji nakita također za Accessories.

Uskoro i kolekcija nakita

"Kristini smo odlučili ponuditi suradnju u sklopu našeg projekta suradnje s poznatim osobama. Ona je već prepoznata od modnih stručnjaka zbog svog jedinstvenog stila tako da je imala dosta ideja koje smo se potrudili realizirati, a suradnju ćemo nastaviti i na kolekciji nakita. Sigurni smo da će se modni dodaci s njenim potpisom svidjeti našim kupcima", kazao je Hrvoje Malenica, direktor Accessoriesa.


VIŠE O TEMAMAKristina ŠalinovićAccessoriessunčane naočaleHrvoje Malenica4 fashion by Kristina Šalinović
Povezano