Lady Gaga zaštitno lice mirisa Valentino Voce Viva

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.07.2020.

0

Foto: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

Foto: Maria Moratti/Contigo/Getty Images

Valentino je predstavio Lady Gagu kao zaštitno lice svog novog parfema i tako pozvao svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih

Valentino najavljuje lansiranje novog parfema, Voce Viva, koji je osmislio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli u suradnji s tvrtkom Valentino Beauty.

Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. Voce Viva odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih čula.

Valentino je predstavio Lady Gagu kao zaštitno lice svog novog parfema i tako pozvao svakoga da izrazi svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena.

Lady Gaga glas je jedne generacije i već više od desetljeća nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta. Modnu kuću Valentino i pjevačicu ne povezuju samo talijanski korijeni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svojeg mjesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrijednosti kao Valentino.

"Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila", kaže Pierpaolo Piccioli

Reklamna kampanja za parfem Voce Viva bit će predstavljena u rujnu 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.


VIŠE O TEMAMALady GagaValentinoženski parfemiPierpaolo Piccioli
Povezano