La vie est belle – novo poglavlje priče o kultnom mirisu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.09.2018.

1

La vie est belle

La vie est belle

Ove godine, u novom filmu o La vie est belle Bruna Aveillana, Julia Roberts nas potiče da sreću podijelimo s drugima i tako pojačamo njezin učinak

Lancômeov miris La vie est belle po prvi je put predstavljen 2012. kao utjelovljenje slobodoumne i ostvarene ženstvenosti. Julia Roberts idealno je zaštitno lice ovog gurmanskog ženskog mirisa s prepoznatljivom notom irisa, čija se nova vizija sreće nezaustavljivo širi. La vie est belle je od samog početka dosegnuo kultni status. I danas je prvi u Europi i treći najprodavaniji miris u svijetu.
Julia Roberts nam je 2012. poručila da se oslobodimo okova konvencija i budemo sretni. Na put ka sreći ukazala nam je 2016. Ove godine, u novom filmu o La vie est belle Bruna Aveillana, potiče nas da sreću podijelimo s drugima i tako pojačamo njezin učinak.


Koga ćete danas usrećiti? Novo poglavlje, nova definicija sreće: neodoljivi duh nove kampanje, poput nove životne filozofije, poziva na dijeljenje.

Uvodna scena filma prikazuje Juliju Roberts na Trgu Trocadéro. Ljudi su elegantni, no izgledaju odsutno, zabrinuto, čak i zlovoljno. Julia hoda među njima i dolazi do fontane, gdje je netko poprska vodom. Iznenađena, prasne u smijeh, nitko ne reagira. Stoga odlučuje skinuti štikle i poigrati se vodom. Njezin prepoznatljiv osmijeh, utjelovljenje istinske sreće, počinje se nezaustavljivo širiti. Mreškanje vode prati njezine pokrete, a kapljice blistaju poput sitnih bisera koji odišu ushitom.

Julia Roberts u novoj Lancomeovoj priči

Julia Roberts u novoj Lancomeovoj priči

Jednostavnom gestom ili osmijehom, Julia Roberts prostor oko sebe ispunjava srećom. Čovjeku koji se prepire s prijateljem diskretno daje ružu… Ženu utonulu u misli poziva da im se pridruži… Poslovnog čovjeka uvjerava da odloži mobitel i uživa u trenutku sa suprugom… Julia im pomaže da običan trenutak pretvore u nešto posebno: sreća je još veća kada se dijeli.

Julia Roberts odašilje energiju istinske sreće koja će ganuti i najtvrđe srce. Lancôme novim poglavljem ove priče još jednom potvrđuje svoju duboku i iskrenu povezanost sa ženama, kao i viziju univerzalne, slobodoumne ženstvenosti koju La vie est belle tako prekrasno utjelovljuje.

La vie est belle predstavlja odabir – odluku da živite svoj život i ispunite ga ljepotom. Predstavlja čistu esenciju sreće kako je doživljavaju Anne Flipo i Dominique Ropion: uravnoteženu, raskošnu jednostavnost koja se stapa s plemenitošću irisa, intenzitetom pačulija i nostalgičnim gurmanskim akordima. Dizajn bočice temelji se na ideji Armanda Petitjeana iz 1949. o ženskom osmijehu koji izgleda kao da je ugraviran u kristalnu svjetlost.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiLa Vie est Belleženski parfemiJulia RobertsLancome
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se