La Fiesta 4. listopada na Bundekfestu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.09.2014.

0

La Fiesta

La Fiesta

Festival Bundekfest 2014. najavljuje pravo plesno ludilo! Ovogodišnjem vrhunskom glazbenom programu pridružuju se skupina La Fiesta.

Najbolji DJ-i i performeri iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave na Bundekfestu nas očekuju u subotu, 04. listopada 2014. od 21 sat.

Tisuće posjetitelja zaplesat će uz glazbu velikana DJ scene kao što su Danny Wade, rezident kluba Pacha na Ibizi, Kid Criss, House South Brothers i Manuel Moore koji svojim zaraznim ritmovima i live nastupima oduševljavaju posjetitelje još jednog kulnog kluba na Ibizi Space. U Zagreb stiže i Alexander Som, španjolski glazbenik i producent mega zvijezde EDM scene Davida Guette.

Uz plesnu glazbu renomiranih svjetskih DJ imena, u Zagrebu nas u sklopu višesatnog, atraktivnog La Fiesta programa očekuje glazbeni show Miguel Lare na violini, vratolnomne akrobacije u zraku i ples na svili Nastye Nasridinove iz Cirque de Sollei, ali i očaravajući profeisonalni pole dance act, balerine, dva velika LED robota, vokali koji svojim izvedbama ostavljaju bez daha, profesionalne plesne koreografije i brojna druga iznenađenja koja će oduševiti sve posjetitelje Bundekfesta 2014.

La Fiesta je glazbeno-umjetnički događaj popraćen atraktivnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na pozornici s izvrsnom glazbom uz koju ćete zaplesati do ranih jutarnjih sati. Najbolji glazbeni i plesni umjetnici iz cijelog svijeta, ujedinjeni pod nazivom La Fiesta, omogućuju novi koncept zabave na ovom području koji ostavlja bez daha. Najbolji stručnjaci s Ibize pripremaju svaki nastup koji je jednistven, traje i po nekoliko sati, a odiše seksipilom i budi maštu. La Fiesta performeri spajaju različite vrste umjetnosti u jedno, od baleta, modernog plesa pa do akrobacija u zraku i čarobnih robota ostvaljaju dojam nekog drugog svijeta.

Bundekfest 2014. nas očekuje na jezeru Bundek od 25. rujna do 05. listopada, a bit će ujedno najveći i najbogatiji do sada, čime postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Nastup na Bundekfestu već su potvrdili zagrebački rockeri Hladno pivo koji zajedno sa grupom Silente otvaraju festival u četvrtak 25.09, grupa Colonia koja nastupa u petak 26.09., Tony Cetinski koji će zasvirati u subotu 27.09. te sarajevska legenda Dino Merlin čiji nas nastup očekuje 03.10.


VIŠE O TEMAMABundekfestglazbeni festivaliLa Fiesta
Povezano