Kupujete na sniženjima? Evo na koje 4 stvari morate obratiti pažnju

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 09.01.2020.

0

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Sniženja nas mame i ponekad im je teško odoljeti. Evo na što sve trebate pripaziti kad idete u shopping.

Sezona sniženja sve nas veseli, kako i ne bi kad neki komad odjeće koji ste zapazili, no bio vam je preskup, odjednom postaje cjenovno pristupačniji, ili kad za uobičajenu cijenu jednog komada možete dobiti dva snižena. No, bez obzira na popuste i jeftinije cijene, na neke stvari trebate obratiti pozornost. Evo na koje:

1. Nemojte kupovati ono što vam se ustvari ne sviđa

Ponekad vas može privući niska cijena nekog komada odjeće koji vam se ustvari ne sviđa dovoljno. Nemojte kupovati ono što ustvari nećete nositi, bez obzira na cijenu. Radije te novce preusmjerite u nešto drugo.

2. Nemojte kupovati ono što se ne može ni sa čime kombinirati

Možda vam je za oko zapela neka luda suknja, ali ako za nju morate kupiti još hrpu drugih stvari da biste je imali s čime nositi, možda biste trebali razmisliti o kupovini.

3. Nemojte kupovati odjeću koja nije vaše veličine

Pronašli ste majicu u M veličini, a ustvari nosite L i očito je da vam je naknap? Nemojte bacati novce. Radije posjetite još koji dućan i nađite nešto što vam više pristaje.

4. Nemojte kupovati odjeću koja je preskupa

Ako će neki odjevni predmet i sa sniženom cijenom teško naštetiti vašem budžetu, razmislite morate li ga zaista imati. Vjerojatno možete nabaviti nešto slično, a puno jeftinije. Radije ostavite novce za nešto drugo što je bitnije od odjeće.

VIŠE O TEMAMAsniženjapopustikako kupovati na sniženjimamodni savjeti
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se