Kupnjom kozmetike pomažete borbu protiv raka dojke

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2013.

0

Set kozmetike Estee Lauder

Udruga 'SVE za NJU!' u suradnji s tvrtkom Orvas Plus predstavlja dva seta proizvoda Estée Lauder i Clinique označenih ružičastom vrpcom

Set kozmetike Estee Lauder

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja, "SVE za NJU!" danas je u parfumeriji Douglas u trgovačkom centru Cvjetni obilježila pokretanje hrvatske kampanje u sklopu projekta Breast Cancer Awareness (BCA) koju su osmislile Estée Lauder Companies (ELC). Prije samo nekoliko dana u svijetu i u Hrvatskoj započelo je obilježavanje mjeseca borbe protiv raka dojke, a u sklopu ovogodišnje kampanje pod nazivom "SVE za NJU, najbolju prijateljicu", Udruga je u suradnji s tvrtkom Orvas Plus predstavila dva seta proizvoda Estée Lauder i Clinique označenih ružičastom vrpcom čijih će 50 posto maloprodajne cijene biti donirano za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelilma od raka. Proizvodi će se moći do kraja godine kupiti u parfumerijama Iris, Douglas, Müller i Anabella u Hrvatskoj.
"Rak dojke i dalje drži neslavno prvo mjesto po broju oboljelih i umrlih žena. Želimo to promijeniti! Upravo zbog toga nam je izuzetno drago što naši partneri prepoznaju djelovanje našeg Centra za psihološku pomoć i što njima ostvarujemo dugogodišnju suradnju. Razlog zbog kojeg sve ovo i radimo su naše korisnice, žene koje svaki dan susrećete na cesti, a ni ne znate da im treba pomoć. One su naš pokretač i zato smo presretni svaki put kad vidimo da ovakvim suradnjama usrećujemo ponajprije njih", istaknula je dopredsjednica udruge SVE za NJU! u ime Almenke Balenović, predsjednice Udruge.
Svake godine se u svijetu komunicira poruka o važnosti borbe protiv raka dojke, a 2013. posebno se ističe zajedništvo. “Mislim da je ovo najmanje što svi mi možemo dati u podizanju svijesti o borbi protiv raka dojke. Do danas je Breast Cancer Awareness kampanja diljem svijeta skupila vise od 48 milijuna dolara za istraživanje, edukaciju i medicinske usluge. Ponosni smo što u Hrvatskoj nastavljamo uspješnu suradnju s udrugom SVE za NJU! već četvrtu godinu zaredom, a cilj nam je do kraja godine prikupiti 50.000 kuna za pomaganje rada udruge”, ističe Lena Pleština, division manager u Orvas plusu, distributeru Estée Lauder proizvoda.

Udruga "SVE za NJU!" u mjesecu listopadu je pripremila zaista puno događanja, a ovim putem pozivamo sve građanke i građane da nam se 5. listopada 2013. pridruže na Cvjetnom trgu u vremenu od 10.00 do 16.00 sati, gdje će moći saznati više o mogućnostima zdravog života i prehrane, prevencije i borbe protiv raka dojke te ujedno i kako biti podrška svojim bližnjima.

VIŠE O TEMAMASVE za NJUOrvas PlusEstée LauderCliniquehumanitarne akcijeBreast Cancer Awarenessparfumerija Douglas
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se