Kupaći kostimi i tajice u pop-art stilu i neonskim bojama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.05.2013.

40

U kolekciji su se našli jednodijelni i dvodijelni kupaći kostimi, ali i prepoznatljive MiSHU tajice i haljine

Kolekcija pod "Pop-tastic neon" riječke dizajnerice Maje Molnar, koja se skriva iza etikete MiSHU, sastoji se od kupaćih kostima, tajica i haljina, te odiše energijom, neonskim bojama i neobičnim grafikama. Ne čudi stoga da je za zaštitno lice kolekcije izabran međunarodni model Nea Dune, prepoznatljiva po svojoj tirkiznoj boji kose koja se u lookbooku savršeno spojila s pop-art uzorcima i neonskom pozadinom. Za stavljanje priče u vizualni kontekst pobrinula se Karmen Poznić (Oblak photography).
U kolekciji su se našli jednodijelni i dvodijelni kupaći kostimi, ali i prepoznatljive MiSHU tajice i haljine, koje su vrlo rastezljive i podantne, a ujedno i kvalitetne. Dizajnom printa, ali i grafike ovaj put Maja je obavljala samostalno, a smišljanje naziva kolekcije prepustila je svojim kreativnim fanovima na Facebooku.
"Iako sa svih strana čujem kako modni brandovi obično trebaju biti orijentirani masi te s tim u skladu 'stišati' šareno i neobično, ipak sam se odlučila za drugu 'rutu' i osmislila kolekciju koja odiše posebnošću, humorom i bojama, kao i njeno zaštitno lice – Nea Dune", kaže Maja Molnar.

Kolekcija je količinski ograničena (limited edition) te će mishice imati priliku kupiti samo 10 komada od svakog printa. Više u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAMishukupaći kostimitajicebadićipop-art stilneonske bojeMaja MolnarKarmen PoznićNea Dune
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se