Kupaći kostimi by Palmers: Tropski motivi i prugice za ljeto 2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.05.2016.

67

Kroz linije kupaćih kostima Tropical Sunset, Tropical Stripe i Tangerine Juice, Palmers predstavlja kreativan miks upečatljivih motiva

Bogatstvo boja i uzoraka nezaobilazni je modni imperativ svake ljetne sezone, zbog čega je i u novoj swimwear kolekciji renomiranog branda Palmers važno mjesto pripalo upravo atraktivnim printevima i neodoljivim kombinacijama vibrantnih tonova. Kroz linije kupaćih kostima Tropical Sunset, Tropical Stripe i Tangerine Juice, Palmers predstavlja kreativan miks upečatljivih motiva koji će vas ovo ljeto pretvoriti u kraljicu svake plaže.
Ikone za nadolazeću ljetnu sezonu su bikiniji koji se mogu nositi na obje strane, u skladu s motom: dva za cijenu jednoga! Tropical Sunset modeli svojom će vam svestranošću omogućiti raznolikost na partyju uz bazen ili na plaži – dok je cvjetna rapsodija nadahnuta tropima interpretirana na originalan način kao pravo umjetničko djelo, druga strana ovog must have modela u morski plavoj nijansi klasika je s kojom ne možete pogriješiti.
Palmers: Kupaći kostimi za ljeto 2016.

Palmers: Kupaći kostimi za ljeto 2016.

U liniji Tropical Stripe glavna je uloga pripala vječnim prugicama koje su aplicirane na različite načine, od dekoracije na rubovima, preko šarmantne podstave donjeg dijela kupaćeg kostima, do sveobuhvatnog printa koji ne može proći nezamijećeno.

Linija Tangerine Juice osvojit će sve poklonike color block modela koji su prošle godine suvereno vladali ljetnom modnom scenom, a ove se godine vraćaju u velikom stilu uz nova kreativna rješenja.

VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiPalmersbadićidvodijelni kupaći kostimibikini
Povezano