Kultne tenisice adidas Superstar slave 50. rođendan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2020.

0

adidas Superstar

adidas Superstar

Od samih početaka, legendarne tenisice adidas Superstar bile su namijenjene onima koji imaju svoj stav i ne boje se izraziti ga

Ovaj prepoznatljiv model od svog nastanka do danas dio je imidža predstavnika različitih kulturnih skupina širom svijeta. Prije 50 godina ove tenisice vladale su sportskim terenima, a danas vladaju u krugovima mode. Slaveći pola stoljeća postojanja modela koji je s vremenom postao simbol pomicanja granica, adidas Originals predstavlja kampanju Change Is a Team Sport.
Ostajući vjerni nenadmašnoj ostavštini Superstara, adidas Originals će tijekom 2020. godine koristiti snagu timskog rada na nizu inicijativa namijenjenih stvaranju i promicanju pozitivnih promjena u lokalnim zajednicama svijeta.
Foto: adidas

Foto: adidas

Okupljajući najzanimljivija lica iz svijeta glazbe, mode, sporta i umjetnosti, adidas Originals želi pokazati da se promjena ne događa sama. Change Is a Team Sport počinje kratkim filmom u režiji Jonaha Hilla, u kojem glumi adidas obitelj kreativaca. Film prati skejtera Jenna Sotoa dok u trku prolazi kroz prostoriju u kojoj se kreativci iz različitih profesija i generacija okupljaju kako bi potaknuli promjene. Susrećući se s mnoštvom različitih kreatora u crnim trenirkama i Superstar tenisicama, Soto kroz svoje putovanje shvaća da timski rad donosi značajne promjene.

adidas Superstar

adidas Superstar

Govoreći o režiji  filma, Hill pojašnjava cijeli proces kreativnog izražavanja: "Sve počinje sa starijim generacijama koje su prve nešto pokrenule, no nema promjene ni napretka bez novih generacija. Ako se te dvije generacije spoje, stvara se atomski naboj koji generira veliku umjetnost i veliku kreativnost."

Foto: adidas

Foto: adidas

U filmu nastupaju Ninja, Kerwin Frost, Blackpink, Pharrell Williams, Yara Shahidi, Anitta, Jenn Soto, Mariah Duran, Mark Gonzales, Blondey, Tyshawn Jones, Liz Cambage, Pogba, Nigo, Jackson Wang, Chris Severn, Mette Towley, Tracy McGrady, Anna Isoniemi i Jonah Hill. Poruka filma je: Promjena je timski sport.  Film je premijerno prikazan na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy.


VIŠE O TEMAMAženske tenisiceadidasadidas Originals Superstartenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se