Kultne tenisice adidas NMD u futurističkom izdanju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2022.

0

Foto: adidas

Foto: adidas

Jedinstven spoj retro dizajna iz 80-ih i 90-ih te moderne inovativne tehnologije osiguravaju novom modelu adidas tenisica futuristički izgled

Još 2015. godine adidas Originals je prvi put lansirao NMD model koristeći elemente iz arhive brenda kako bi stvorio tenisicu koja je je donijela revoluciju na tržište u ono vrijeme. Sad se vraćaju. Modernije, udobnije, redizajnirane.

Kultne adidas NMD tenisice obožavaju i rado nose svi ljubitelji dobrog ukusa. Među njima su David Beckham, Justin Bieber, Kendall Jenner i Pharell Wiliams, a ove jeseni nose ih i poznati domaći influenceri Mirta Miler, Pave Elez, Nika Pavičić, Borna Rastović te poznata trap skupina Kukus.

adidas Originals NMD tenisice nastale su kao jedinstveni spoj retro dizajna iz 80-ih i 90-ih te inovativne tehnologije koja im pruža futuristički izgled. Prije sedam godina brend je lansirao svoju prvu liniju tog modela, a najnovije adidas Originals NMD V3 tenisice dizajnirane su za urbane zaljubljenike u retro stil te su savršen suputnik za otkrivanje nepoznatih i izazovnih terena. Lansiranjem novog modela adidas u novoj kampanji poziva na kreiranje vlastitog životnog puta.

Mirta Miler

Mirta Miler

Inspirirane su  prirodom pri čemu je posebnu pozornost adidas posvetio redizajniranom izgledu mrežice koja je izrađena od najinovativnijih materijala uz pomoć najmodernije tehnologije. adidas Boost osigurava, pak, mekoću, udobnost i čvrstoću tenisice. Od 2015. godine adidas provodi globalni projekt Run for the Oceans u suradnji s inicijativom Parley for the Oceans, a zahvaljujući toj suradnji očišćene su velike površine plaža, mora i oceana. Upravo je gornji dio NMD V3 tenisice napravljen od visokoučinkovitog materijala koji sadrži veliki udio reciklirane plastike i poliestera.


VIŠE O TEMAMAadidastenisiceženske tenisiceadidas NMDadidas Originals
Povezano