Kultne predstave ZKM-a možete pogledati online

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.06.2020.

0

ZKM

ZKM

Za simboličnu cijenu od 4 USD (protuvrijednost u kunama) na ZKM Vimeo kanalu možete gledati neke od kultnih predstava ZKM-a koje ste propustili

Zagrebačko kazalište mladih pokrenulo je online program Retro ZKM na zahtjev. Za simboličnu cijenu od 4 USD (protuvrijednost u kunama) na ZKM Vimeo kanalu možete gledati neke od kultnih predstava ZKM-a koje ste propustili, ili ih se želite prisjetiti. Na ovaj način ujedno pomažete i kazališu da prebrodi ova izazovna i neizvjesna vremena za kulturu.
Trenutno su dostupne predstave Drakula, Alan Ford, Tartuffe, Crna knjiga, Kristofor Kolumbo, Galeb, Velika bilježnica, #radninaslovantigona, Kako smo preživjele, Čarobni brijeg, Pad, Radnice u gladovanju, Noćni život, Folk Acts, Sada je, zapravo, sve dobro, (Pret)posljednja panda ili statika, Emil i detektivi.
"Popis ćemo kontinuirano nadopunjavati novim predstavama iz naše arhive, te vas pozivamo da nas redovito pratite", kažu iz ZKM-a.

Podsjećamo vas da u nastavku tjedna i sezone na scenama ZKM-a možete pogledati predstave H.E.J.T.E.R.I , Huddersfield, Dobro je dok umiremo po redu i Eichmann u Jeruzalemu.
 
Ulaznice i više informacija o predstavama potražite ovdje.

VIŠE O TEMAMAZagrebačko kazalište mladihZKMkazališne predstave
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se