Ksubi - Nekako s proljeća (2009.)

Piše: CroModa.com (Foto: Dazeddigital.com)
Objavljeno 28.08.2008.

0


Ksubi je australski modni brand pokrenut od strane Dana Singlea, Nicka Darrigoa i Georgea Gorrowa. Lista globalnih zvijezda koje vole odjenuti Ksubija je podugačka. Spomenimo samo neke: Kanye West, Gemma Ward, Ashley Olsen, Kate Bosworth, Madonna, Scissor Sisters, Kate Moss i Pete Doherty. Kolekcija za proljeće 2009. je, kako to i običaji nalažu, nekonvencionalna.

Ksubi je australski modni brand pokrenut od strane Dana Singlea, Nicka Darrigoa i Georgea Gorrowa. Lista globalnih zvijezda koje vole odjenuti Ksubija je podugačka. Spomenimo samo neke: Kanye West, Gemma Ward, Ashley Olsen, Kate Bosworth, Madonna, Scissor Sisters, Kate Moss i Pete Doherty. Kolekcija za proljeće 2009. je, kako to i običaji nalažu, nekonvencionalna. Koža, korzeti, reminiscencije na francuski kabaret 19. stoljeća i utjecaj stila koji je obilježio progresivni rock 70-ih godina prošlog stoljeća. Sve skupa je malo drugačije od ustaljenih šablona Pariza i New Yorka, a to je dovoljan razlog da pogledate fotografije.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se