Kristina Ivanuš u kampanji branda Versage

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.10.2020.

0

Foto: Boris Štajduhar

Foto: Boris Štajduhar

Jedna od djevojaka u kampanji je i predivna Kristina Ivanuš, koja je u kratkom roku svojom životnom pričom inspirirala i dirnula hrvatsku javnost

Odlazak starih i dolazak novih trendova više nije vezan isključivo uz godišnja doba, a biti vjeran početnoj viziji, nikada nije bilo teže te samo oni najuspješniji u tome i uspijevaju. Jedan od takvih brendova je i kultni zagrebački Butik Versage, otvoren još davne 1990. godine, kao radiona u kojoj se šivala unikatna odjeća.
Versage je još prije 30 godina započeo s vizijom njegove stvarateljice Rajke Križan kao mali ekstravagantni dućan u kojem je asortiman većim dijelom limited edition. Do danas, mnogi su ostali vjerni ovom unikatnom butiku, a dokaz tome je njihov širok osmijeh i zadovoljstvo kada odjenu nešto iz asortimana ovog kultnog zagrebačkog mjesta.
Na oduševljenje vjernih ali i onih klijenata koji će to tek postati, posljednjih mjeseci marljivo se radilo na novoj kolekciji za jesen i zimu 2021. Nova kolekcija butika Versage donosi nove tonove, materijale i krojeve zbog kojih ćemo još jednom s veseljem uskočiti u nešto topliju odjeću neizostavnih smeđih, crnih i sivih tonova, ali i mnogih drugih.

Foto: Boris Štajduhar

Foto: Boris Štajduhar

Cijela kolekcija prožeta je bezvremenskim komadima odjeće koji su prikladni za sve prigode. Naprimjer, neizostavni kaputi će i ove godine vladati ulicama. Kožni, karirani, duži, kraći, teddy, svi su svoje mjesto pronašli u ovom butiku. Lepršave haljine, ali i one svečanije, kao i ženska odijela, također su dio nove kolekcije i neće proći nezamijećeno.

Kristina Ivanuš za Versage

Kristina Ivanuš za Versage

Jedna od djevojaka u kampanji je i predivna Kristina Ivanuš, koja je u kratkom roku svojom životnom pričom inspirirala i dirnula hrvatsku javnost. Podvodni model, studentica marketinga i komunikacije, sve je to Kristina koja je od 200 nominiranih diljem svijeta osvojila nagradu - Hermann Gmeiner, nazvanu prema prvom osnivaču SOS Dječjeg sela u svijetu. Iako je imala teško djetinjstvo, Kristina je danas uzor i inspiracija mnogim mladima.

Foto: Boris Štajduhar

Foto: Boris Štajduhar

Brojni poznati Hrvati prepoznali su jedinstvene kolekcije ovog osebujnog butika te je isti bio odgovoran za osmišljavanje i kreiranje stylinga za razne festivale i televizijske emisije, spotove, snimanje naslovnica i koncerte. Neki od poznatih Hrvata koji su ušli u odaje ovog butika i potpuno se prepustili njegovoj glavnoj stvarateljici su Jelena Rozga i Magazin, Vjekoslava Huljić, Colonia, ET, Parni valjak, Ivana Kovač, Mia Begović, Rene Bitorajac, Neda Ukraden, Ivana Banfić te mnogi drugi. Svojevremeno je i glazbena diva Doris Dragović u nezaboravnoj haljini iz butika Versage, nastupila na Eurosongu u Izraleu s pjesmom 'Marija Magdalena'.

Iako ovo kultno ime iz sezone u sezonu, iz kolekcije u kolekciju oblači mnoge poznate Hrvate, iza njega stoji jednako lijepa priča s kojom mnogi nisu upoznati. Naime ovaj mnogima omiljeni dućan dobio je ime zahvaljujući poznatom hrvatskom umjetniku, filmskom i kazališnom scenografu, redatelju, scenaristu - Željku Senečiću. Vidjevši dućan, podsjetio ga je na svojevrsnu izložbu koja odiše francuskim chicom i upravo zbog toga je dućan nazvan Versage, što bi u žargonu francuskog jezika označavalo poziv na izložbu, izložbu na koju su svi pozvani.

VIŠE O TEMAMAVersageKristina Ivanuš
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se