Krie design: Kristina Burja u Zadru predstavila mini kolekciju

Piše: CroModa, Zadar, Zagreb
Objavljeno 07.09.2016.

0

Krie Design u Zadru

Krie Design u Zadru

U kolekciji prevladavaju sve nijanse plave, a haljine svojom lepršavošću i voluminoznošću asociraju na kretanje valova što dodatno zaokružuje ovu modnu priču

Modna dizajnerica Kristina Burja ovog ljeta ne miruje. Nakon predstavljanja Krie design Cruise kolekcije u Zagrebu i Sanremu,  Kristina je održala reviju i u Zadru, u elegantnom, morskom ambijentu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera gdje je pokazala ekskluzivnu mini kolekciju inspiriranu bojama i elegancijom kojom odiše cijeli resort.
U kolekciji prevladavaju sve nijanse plave, a haljine svojom lepršavošću i voluminoznošću asociraju na kretanje valova što dodatno zaokružuje ovu modnu priču, a koju su sa zanimanjem pratile uzvanice među kojima je bila i pjevačica Indira Levak, koja ne propušta revije omiljene dizajnerice.
Kristina Burja i Indira Levak

Kristina Burja i Indira Levak

"Cijelog ljeta divim se arhitekturi i interijeru predivnog resorta Falkensteiner Punta Skala, u kojem se  smjestio i Krie design pop-up store. Mi kreativci inspiraciju lako pronađemo u ovakvim prekrasnim prostorima, tako da je ova mini kolekcija nastala sasvim spontano i logično je da je predstavljena u Iaderi, na što sam ponosna"- izjavila je dizajnerica Kristina Burja za koju nema predaha od kreiranja jer već pripremama novu kolekciju koju će predstaviti  u listopadu, u Hrvatskoj ali i u inozemstvu.

VIŠE O TEMAMAKristina BurjaKrie DesignIndira Levak
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se