Krie design: Kristina Burja predstavila predjesensku kolekciju

Piše: CroModa, Zadar, Zagreb
Objavljeno 13.08.2015.

66

Modna dizajnerica Kristina Burja u Zadru je održala samostalnu reviju za nadolazeću sezonu

Revija Krie designa | Foto: Darko Belančić

Revija Krie designa | Foto: Darko Belančić

Zadarska publika uživala je na predstavljanju aktualne kolekcije koju obilježavaju svijetle boje, udobni materijali i krojevi obogaćeni originalnim printevima Krie designa. Posebno ih je oduševila mini pred-jesenska kolekcija  koja je imala svoju premijeru zahvaljujući partnerima revije Concept storeu Tiramol, Style studiju Goga i Martini Thomas- The make up centru.
Kristina je ostala vjerna svojoj prepoznatljivosti u modelima i motivima, snažnim detaljima naglašava krojeve, a kombiniranjem kože i mreže dodala je cijeloj priči umjerenu dozu seksepila.
"U kolekciji za jesen/zimu 2015/20016. koju pripremam poigrala sam se onim što me najviše veseli, a to je koža kao materijal i njene mogućnosti. Kolekcija će biti dosta snažna, čvrstih linija i igrat ću se apliciranjem uzoraka na nju. Poznato je da volim glam rock stil pa će tako moja publika sigurno uživati u novim komadima!" rekla nam je dizajnerica Kristina Burja.

U novu kolekciju zavirite u našoj galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAKrie designKristina Burja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se