Krie Design donosi haljine za baš svaku priliku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.08.2020.

0

Foto: Mateja Ekart

Foto: Mateja Ekart

Modna dizajnerica Kristina Burja predstavlja capsule kolekciju Krie Design haljina koje su idealne za svaku priliku

Još uvijek uživamo u vrućem ljetnom vremenu, ali jesen je iza ugla. Zamijenit ćemo kupaće kostime s nešto više odjeće, ali nema potrebe za tugovanjem jer još imamo vremena za uživanje u privlačnim haljinama dok upijamo posljednje trenutke koje lijepo i toplo vrijeme nudi.

Otvorena ramena, ugodni materijali te drapirani elementi na pravim mjestima tajna su capsule kolekcije haljina Krie Design, koje dizajnerica Kristina Burja opisuje kao spoj elegancije i udobnosti modela koji laskaju svakoj figuri te vas svojom bojom, interesantnim vezanjem i lepršavim detaljima potiču da uživate u ljetu što duže.

Kristina Burja svojim prepoznatljivim dizajnerskim potpisom daje primjer kako održati nivo zanimljivosti jednom odjevnom predmetu poput haljine, koja već godinama slovi kao savršeno rješenje kada je u pitanju odijevanje.

Foto: Mateja Ekart

Foto: Mateja Ekart

Pritom treba imati na umu da je investicija u haljinu višestruko isplativa budući da dodavanjem sakoa, veste, jakne ili kaputa koji već imate u ormaru, dobivate potpuno novu kombinaciju koju možete nositi cijelu godinu.

Nova kolekcija Kristine Burje

Nova kolekcija Kristine Burje

Ova kolekcija samo je uvod u modnu priču koju bi dizajnerica Kristina Burja trebala premijerno predstaviti ove jeseni u Švicarskoj, ako epidemiološka situacija bude povoljna.

Krie Design

Krie Design

Zablistajte u haljinama sofisticiranih silueta i zanimljivih krojeva koje inače krase samo naše feedove jer ponekad nismo dovoljno hrabre isprobati ih. Promijenite to već danas, baš zato što možete!


VIŠE O TEMAMAhaljineKristina BurjaKrie Design
Povezano