Kreće Sajam namještaja i dekora u Family mallu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2023.

0

Foto: Family mall

Foto: Family mall

Family mall centar i Pavilioni 1 i 2 na prostoru većem od 20 tisuća kvadrata pretvorit će se u pravi praznik za oči i nametnut se kao jedna od najatraktivnijih destinacija

Proljeće je vrijeme za promjene, zašto ne bismo započeli s interijerom ili eksterijerom? Priželjkujemo prostor koji će odisati svježinom, inspirirati nas, donijeti ugodu te potaknuti na stvaralaštvo i sve to u skladu s trendovima. Ne znate od kuda biste počeli? Rješenje na jednom mjestu nudi Sajam namještaja i dekora u Family mallu u kojem će se od 17. do 19. ožujka predstaviti više od 100 izlagača specijaliziranih za opremanje interijera i eksterijera s namještajem i dekoracijama.

Family mall centar i Pavilioni 1 i 2 na prostoru većem od 20 tisuća kvadrata pretvorit će se u pravi praznik za oči i nametnut se kao jedna od najatraktivnijih destinacija za posljednji vikend uoči proljeća. Ako se još niste sasvim inspirirali za promjenu vašeg prostora, u nastavku slijedi poticaj baš kakav ste trebali!

Interijeri se sve više naglašavaju materijalima i bojama u prirodnim tonovima i sve više distanciraju od industrijskog stila. Zemljani tonovi, boje vanilije i baš bilo koja nijansa zelene pronalaze svoj put do kuhinja, kupaonica i spavaćih soba koje priželjkuju i dodir pastelnog francuskog šarama. Zamislite i raskošne vile bugenvilije koje se okupane suncem priljubljuju uz fasade starih kuća. Baš takav dojam ugode, topline i jednostavnosti ovog proljeća želimo unijeti u domove.

Organska rasvjeta

Rasvjeta nije samo funkcionalna već igra veliku ulogu u stvaranju atmosfere unutar naših interijera. Osim toga naše prostore ukrašavat će u obliku odvažnih i skulpturalnih oblika. Rasvjeta od staklenih mjehurića, crna i mjedena završna obrada te tijela koja podsjećaju na prava umjetnička djela bit će itekako dobrodošla u našim domovima.

Šarmantan namještaj

Klasični namještaj doživljava pravu renesansu i to u smjeru otkačenih komada. Na ovo utječu i popularni filmovi i serije poput Emily u Parizu pa stručnjaci savjetuju balansiranje  - jedan ili dva živopisna statement komada kombinirajte sa svijetlim i prozračnim bojama, tkaninom i komadima inspiriranima Francuskom.

Teksturirani dekor

Vaze, sjenila lampa i detalji koji se odlikuju toplim tonovima s naglašenom teksturom i dalje su u trendu. Glamur razdoblja Art Decoa, ali s naglašenom jednostavnošću tražit će se posvuda; od posuđa preko pločica do fronti ormarića. Rado ćemo viđati Terrazzo i geometrijski uzorak te prirodnu paletu boja.

Otvorene kuhinje i hrabro isticanje kupaonica

Odmak od kuhinjskih ormarića bit će još izraženiji, a mjesto se ustupa masivnim policama. Privlačnost kuhinja naglasit će i zidovi u bojama koji će u kontrastnim tonovima komplimentirati kuhinjskim površinama. Opušteniji i razigraniji možemo biti u uređenju kupaonice koja također prati trendove. Od povratka Terrazzo uzorka preko geometrijski osvježavajućih kombinacija crne i bijele i zanimljivih obloga - sve će to omogućiti personalizirani stylish prostoriju koja zaslužuje našu pažnju.

Bez obzira trebate li komad namještaja za kojim dugo tragate, rješenje za životni prostor, ponudu za izradu namještaja po mjeri ili inspiraciju za uređenje vašeg interijera i/ili eksterijera u skladu s trendovima, upravo će vam to omogućiti mnoštvo izlagača na  Sajmu namještaja i dekora u Family mallu.

Među izlagačima ističu se: Natuzzi Italia, Connubia, Pedrali, Scab Design, Škerjanc, Chair4u, Kave Home, Loft Design House, Eduro, Enza home, Mass light, DanKüchen, Drvona, Concordia, Luxuria, Ria Home, Parketi Sever, Moj spa, Four Walls.hr, Bernarda, Iris MBM, Manotto, Spinalis, Tabushi, Tapetarija Franjić, Si Studio, Sleep & Dreams, Wallware, Bio product, Corda Project lightning, Cover Styl´, Crotex madraci, Pavić Plast, Imano, Bonsai, Haby d.o.o., Luna Home, Moel, Caim / Luka Kovač, Cutie Cloud, Grading namještaj, G Code, Green blossom, Issa home, Kamado, Lunasan, Kristijan Gradečki, Ante Potočnjak (Galerija umjetnina), NULLO Outdoor Living, Parnad, Parona, Plantmania, Rattan Sedia, Rbauto, Rustik drvo, Saniteh, Soft living interios, Tectorius/NPS projekt, Trinitium, Woosio, Workshop Dreams, Apricot, Aromara, Bojorad Jambrešić, Cedulja, Gastro dizajn, Global SD, Alpeks, Izoart, Leanpay i drugi

Usto je osiguran besplatan parking i besplatan ulaz za sve posjetitelje sajma koje očekuje i ostvarenje kupovine uz prigodne sajamske popuste.


VIŠE O TEMAMAFamily Mallsajam namještajasajmovi u Zagrebunamještajuređenje doma
Povezano