Kreće nova hit serija s Olivijom Colman

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2021.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Nova serija 'Krajobrazni arhitekti' (Landscapers), s oskarovkom Olivijom Colman i Davidom Thewlisom u glavnim ulogama, imat će premijeru 8. prosinca na HBO GO-u

Serija "Krajobrazni arhitekti" također biti prikazana i na HBO kanalu, gdje će premijeru imati 4. siječnja u 20.00h.
Inspirirana istinitim događajima, serija "Krajobrazni arhitekti" jedinstvena je ljubavna priča naizgled običnog para koji postaje predmetom neobične istrage, kada policija otkrije dva tijela zakopana u stražnjem vrtu kuće u Nottinghamu. Miroljubivi Christopher Edwards (David Thewlis) i njegova supruga Susan (Olivia Colman) bježe od stvarnosti više od 15 godina. Kad Christopher uputi zapanjujući telefonski poziv svojoj maćehi, njihova uloga u strašnom zločinu, koji je ostao neotkriven više od desetljeća, počinje izlaziti na vidjelo. Kako istraga napreduje, inspirirani Susaninom opsesijom starim vesternima i klasicima, ovo dvoje sanjara počinju glumiti uloge holivudskih heroja u priči koju su sami izmislili.
Višestruko nagrađivana glumica Olivia Colman glumi Susan Edwards, dok David Thewlis glumi Christophera Edwardsa. U ostalim ulogama su Kate O’Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu i Daniel Rigby.Autor ove mini-serije u četiri dijela, iz HBO i Sky koprodukcije, je Ed Sinclair koji potpisuje scenarij s Willom Sharpeom, redateljem serije. Izvršni producenti serije su Jane Featherstone, Chris Fry, Ed Sinclair, Olivia Colman i Will Sharpe, a producentica je Katie Carpenter.

VIŠE O TEMAMATV serijeHBOKrajobrazni arhitektiOlivia Colman
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se