Kreće druga sezona hvaljene TV serije 'Stjuardesa'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2022.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

U novoj sezoni ove mračne komedije zatječemo Cassie Bowden (Kaley Cuoco) kako živi svoj najbolji trijezni život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao CIA-ina doušnica

Druga sezona hvaljene Max Original serije "Stjuardesa" (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, imat će premijeru 22. travnja na HBO Max streaming platformi, kada prve dvije epizode dolaze u ponudu.
U novoj sezoni ove mračne komedije zatječemo Cassie Bowden (Kaley Cuoco) kako živi svoj najbolji trijezni život u Los Angelesu dok u slobodno vrijeme radi kao CIA-ina doušnica. Ali kada je prekomorski zadatak navede da nehotice svjedoči ubojstvu, uplete se u još jednu međunarodnu spletku. Druga sezona snimana je u Los Angelesu, Berlinu i Reykjaviku.
Pored Kaley Cuoco, u seriji glume Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, Mo McRae, Callie Hernandez i JJ Soria. U gostujućim ulogama su T.R. Knight, Yasha Jackson, Audrey Grace Marshall, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera, Sharon Stone i Shohreh Aghdashloo.Autor serije je Steve Yockey, a pridružuje mu se i Natalie Chaidez. Oboje su i izvršni producenti uz Grega Berlantija, Kaley Cuoco, Sarah Schechter, Davida Maddena, Suzanne McCormack i Silver Tree. Izvršna koproducentica je Jess Meyer, a producentica je Bonnie Munoz. Prva sezona serije, temeljena na istoimenom romanu bestseller autora Chrisa Bohjaliana, također je dostupna u ponudi HBO Maxa.

VIŠE O TEMAMAKaley CuocoHBO MaxTV serijeStjuardesaThe Flight Attendant
Povezano