Kreativni co-working hub Radionica 32 otvoren u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.09.2023.

0

Radionica 32

Radionica 32

Zagreb je dobio novo srce kreativnosti i inovacije s otvorenjem Radionice 32, prostora koji će služiti kao epicentar susreta kreativnih umova, inovatora i umjetnika

Otvorenje ovog inspirativnog prostora, smještenog u blizini prekrasnog Botaničkog vrta, okupilo je istaknute osobe iz kreativne industrije i javnog života, najavljujući novo kreativno poglavlje iza osnivača RNB Confusiona, Adnana i Admira Mehmedovića.

Radionica 32 je kreativni hub i boutique coworking prostor smješten u samom srcu Zagreba, u blizini Botaničkog vrta. Radionica je namijenjena za kreativnu industriju kao prostor susreta i druženja, a u budućnosti je plan otvoriti više takvih nišnih prostora za kreativce, između ostalog i „Atelje coworking“ za umjetnike, „Music coworking“ za glazbenike i producente, „Film coworking“ za video kreatore i dr.

"Želja nam je okupiti mlade talente u svim kreativnim područjima i stvoriti samoodrživi community, gdje će se znanja međusobno dijeliti te zajednički realizirati ideje. Želimo postat i prostor u kojem su dobrodošle kulturne i kreativne promocije, izložbe, promocije lokalnih modnih brendova, najave festivala i slično", kaže Admir Mehmedović, suosnivač Radionice.

Radionica 32

Radionica 32

Jedan od glavnih fokusa Radionice biti će nišne edukacije iz specifičnih kreativnih područja za koje praktički ne postoji formalno obrazovanje. Od praktične primjene umjetne inteligencije u umjetnosti, dizajnu, glazbi i filmu do edukacija o kreativnom procesu, glazbene produkcije ili kako doseći zacrtane ciljeve. Kako smo u procesu slaganja kalendara što „in house“ i „vanjskih“ workshopova, pozivamo sve kreativce da nam se slobodno jave sa prijedlozima o održavanju vlastitih „workshopova“ u Radionici.

Radionica 32

Radionica 32

Coworking prostor Radionice čeka sve kreativce, i to kroz opciju projektno ili kao stalno radno mjesto, dnevno ili walk-in mjesto za rad - ovisno o trenutnoj popunjenosti.


VIŠE O TEMAMAAdnan MehmedovićZagrebcoworking prostori
Povezano