10 ludo dobrih komada: KOŽA je druga riječ za jesen!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 01.10.2014.

783

Inspirirajte se uz najbolje komade s mirisom kože iz Mangove kolekcije za jesen 2014.

Ako kažemo da je koža i ove godine druga riječ za jesen, nećemo otkriti toplu vodu, ali ćemo možda i one rijetke preostale protivnice kože (ako takve uopće postoje) potaknuti na mijenjanje modnih navika. Ovo nije još jedna priča o trendu, ovo je vječna klasika u svom najboljem, aktualnim trendovima okupanom izdanju.

Među popularnijim high-street brandovima koji su kožu stavili na tron nalatzi se i Mango, čija je vizija nove sezone uzbudljiva, inspirativna, nosiva, na trenutke i brutalno dobra! Ovaj put zaobišli smo malo smjelije komade poput kožnih košulja, zadržavši se na esencijalnim stvarčicama koje će većini izmamiti uzdahe, a mnogima i osvježiti jesensku modnu shemu.

Uz mnoštvo totalno cool motorističkih modela (dio toga uvrstili smo i ovdje), Mango nas mami ove sezone superpopularnim pilotskim jaknama, ali i šarmantnim modelima (od lažne kože) s resicama.

Ako pitate za cipele, odgovor stiže u nekoliko varijacija. Spomenimo samo superseksi gležnjače na visoku petu te trendi kožne loaferice s metalnim detaljima.

Najženstvenije i najslađe ide na kraju: Crna kožna haljina kratkih rukava, ludo dobra suknjica, praktična i stylish torba!

Cijene 10 odabranih kožnih hitova iz Mangove kolekcije za jesen 2014. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAkožne haljineMangokožne suknjejakne s resamagležnjačekožne jakneloafericetorbejakne s resicamakožapilotske jakne
Povezano