Korana Gvozdić vs. Ivana Mišerić vs. Ecija Ivušić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2017.

15

Korana Gvozdić | Foto: Bojan Zibar

Korana Gvozdić | Foto: Bojan Zibar

Elegantno otvorenje trgovine Rebecca privuklo je jučer popodne brojne pripadnice ljepšeg spola, a među njima i poznate Hrvatice poput Ivane Mišerić, Korane Gvozdić i Ecije Ivušić

Šarmantni i ljupki nakit Rebecca omiljen je među ženskim pripadnicama diljem svijeta, a posebice se ističe vrhunskim talijanskim dizajnom te kvalitetnim, i prije svega, inovativnim materijalima. Naime, glavni dizajner i osnivač Alessandro Testi, poznat je po svojoj originalnoj ideji korištenja ''siromašnih" sirovina, koje dovodi do savršenstva pomoću vrhunskih tehnika prerade.
Kao pionir provođenja trendova Testi, zajedno sa svojim sjajnim dizajnerskim timom, koristi broncu i čelik, boja ih u žuto ili ružičasto zlato, na koje potom aplicira raznobojno drago kamenje i prelijepe kristale, stvarajući tako nakit snažne osobnosti, apsolutno inovativan u pogledu materijala, dizajna i tehnike proizvodnje.
Ivana Mišerić | Foto: Bojan Zibar

Ivana Mišerić | Foto: Bojan Zibar

Rebecca kolekcije nakita nose sa sobom dozu luksuza i bezvremenske elegancije, baš poput posljednje, nazvane Mediterraneo, koja se sastoji od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi.

Ivana Mišerić | Foto: Bojan Zibar

Ivana Mišerić | Foto: Bojan Zibar

Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkonije, prizivajući tako tople ljetne romantične dane.

VIŠE O TEMAMARebeccaKorana GvozdićIvana MišerićEcija Ivušić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se