Korana Gvozdić pokazala što nositi s bijelim tenisicama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.07.2019.

0

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić predstvila nam je omiljene kombinacije za poslovi sastanak, casual druženje i večernji event. Inspirirajte se!

Voditeljica i manekenka Korana Gvozdić poznata je po tome da zablista na crvenom tepihu gdje se uvijek pojavi u besprijekornom izdanju. No, osim pojavljivanja na eventima koji se održavaju pod svjetlima reflektora, Koranina karijera zahtijeva i druge razne kombinacije stilova.
Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Upravo zato, zamolili smo ju da nam pokaže svoje  omiljene kombinacije za poslovni sastanak, casual druženje i večernji event uz jedan zanimljiv zadatak, da sve kombinira uz tenisice.
Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Tenisice treba kombinirati s adekvatnim komadima odjeće pa nam je Korana pokazala kako ona to vrlo uspješno radi.

Svaka  modna kombinacija koju je Korana predstavila u sebi je sadržavala i Supercourt tenisice koje je adidas nedavno lansirao u Home of Classics kolekciji.

Supercourt tenisice zadržale su elemente klasičnog dizajna koji je široko prihvaćen u uličnoj modi pa se savršeno stapaju s različitim stilovima. Konstruirane od klasičnog gumenog potplata napravljenog u jednom komadu, s različitim kožama i tonovima bijele, crne i roze boje, Supercourt tenisice pobuđuju interes promatrača, a usput poštuju ikonske dijelove Court tenisice.

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Klasičan izgled tenisice i privlačan dizajn olakšali su posao Korani koja je svoju kombinaciju za večernji event prošetala na Kvart priča partyju.

VIŠE O TEMAMAKorana Gvozdićadidastenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se