Korana Gvozdić očarala oprobanom modnom formulom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.12.2018.

9

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Korana je, u potpunosti se uskladivši s Ivanom Šarićem, pokazala najženstveniju viziju vječnog zimskog modnog recepta. Evo kako ona nosi crnu od glave do pete.

Huawei je u Tvornici Kulture priredio vrhunski party, kojim je sa svojim korisnicima odlučio proslaviti odlične poslovne rezultate u 2018. godini.

Posjetitelje su tijekom večeri zabavljala svjetski poznata imena - DJ Mahmut Orhan te francuski dvojac Ofenbach, dok je publiku prethodno zagrijao Aldo Morro. Najbrži Huawei korisnici mogli su besplatno preuzeti ulaznice putem Entrio sustava, a da je interes za partyjem bio izniman dokazuje činjenica da su ulaznice planule u svega dva dana.

Huawei Black&White party nisu propustila ni brojna poznata lica s hrvatske estrade, a najveću pažnju privukla je Korana Gvozdić, koja je došla u društvu Ivana Šarića. Poznati par u potpunosti se uskladio na tragu oprobanog zimskog modnog recepta koji glasi - crna od glave do pete! Korana je svoj ženstveni crni styling upotpunila vrlo zanimljivim nakitom i glamuroznom torbicom, a je li pogodila ili pogriješila s kombinacijom, prosudite sami.


VIŠE O TEMAMAHuawei Black&White partyKorana Gvozdićcrna bojaIvan Šarić
Povezano