Korana Gvozdić, Judita Franković i Ana Rucner pozdravile TwinBag

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2013.

10

Korana Gvozdić

Korana Gvozdić

Paralelno s predstavljanjem u svjetskim modnim metropolama i u Hrvatsku je stigla ekskluzivna Porscheova torbica od krokodilske kože - TwinBag

Torbica TwinBag marke Porsche Design izrađena je u svega trideset primjeraka za cijeli svijet. Ova svjetska senzacija izazvala je brojne zadivljene poglede na eventu održanom u Centru Kaptol. Među gostima su bili Nenad Korkut, Marija Cvitanović, Tihana Harapin Zalepugin, Judita Franković, Ana Rucner i Vlado Kalember, Marina Fernandez, Renata Sopek, Korana Gvozdić, Sandra Vranješ te mnogi drugi.
Judita Franković i Heidi Otto

Judita Franković i Heidi Otto

Torbicu TwinBag Croco u Zagrebu je predstavila Heidi Otto, generalna direktorica branda: "Porsche Design je nakon dosadašnje posvećenosti muškim modnim dodacima odlučio svoj jedinstveni modni doživljaj omogućiti i damama. TwinBag je odraz svih dosadašnjih dizajnerskih usavršavanja i tehničkih inovacija koji su Porsche Design izdvojili kao sinonim za eleganciju i nepogrešiv stil", izjavila je tom prilikom Heidi.
Ana Rucner, Vlado Kalember i Marija Cvitanović

Ana Rucner, Vlado Kalember i Marija Cvitanović

Predstavljanje TwinBaga u Centru Kaptol vodila je glumica Judita Franković. "Glumački poziv podrazumijeva i neprestano estetsko propitivanje i istraživanje. Među nepreglednim modnim trendovima i prijedlozima TwinBag Porsche Design je pravo osvježenje zbog svojih čistih linija i jednostavnosti koje će zauvijek biti sinonim za eleganciju. Iako se volim poigravati modnim stilovima, TwinBag mi pruža osjećaj nepogrešivog modnog izbora.", kaže Judita.

TwinBag

TwinBag

U modnom svijetu u kojemu su trendovi gotovo svakodnevni, TwinBag se izdvaja bezvremenskim dizajnom i profinjenom elegancijom. Najveća posebnost je sadržana u dvostrukom konceptu nošenja koji dosada nije viđen u svijetu ženskih torbica. Uz TwinBag Croco, predstavljene su i dvije torbe od nojeve kože koje vrhunski nadopunjuju liniju TwinBag.

VIŠE O TEMAMAPorsche DesignTwinBagMarija CvitanovićJudita FrankovićAna RucnerVlado KalemberKorana GvozdićHeidi OttoTwinBag Croco
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se