Korana Gvozdić ima zanimljive čizme, je li pogodila sa stylingom?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2018.

4

Korana Gvozdić | Foto: Bojan Zibar

Korana Gvozdić | Foto: Bojan Zibar

Bojana Gregorić Vejzović, Korana Gvozdić i Nataša Janjić privlačile su pažnju na predstavljanju luksuznog talijanskog brenda Nashi Argan

Lijepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene. Danas, kada svi živimo ubrzano i teško pronalazimo trenutke za sebe, važno je pronaći proizvod koji zaista njeguje kosu i čini je prekrasnom. Ispucali vrhovi, suha kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz luksuzni talijanski brend Nashi Argan, koji nudi posebnu profesionalnu liniju proizvoda za njegu kose, pritom zadovoljavajući sve njezine potrebe.
Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka. Arganovo ulje također je dragocjeno i rijetko radi dugotrajnog i intenzivnog ručnog procesa dobivanja, naime, čak 40 kg voća potrebno je za 1 litru ulja. Redovitom upotrebom Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući tako iznimno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava.
Bojana Gregorić Vejzović | Foto: Bojan Zibar

Bojana Gregorić Vejzović | Foto: Bojan Zibar

Proizvodi dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži te s garancijom vrhunskog iskustva njege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom. Proizvodi su socijalno i ekološki osviješteni, proizvedeni su energijom iz obnovljivih izvora te poštuju prirodu kose na način da održavaju i ne mijenjaju prirodnu količinu vode koju ona sadrži.

Nataša Janjić | Foto: Bojan Zibar

Nataša Janjić | Foto: Bojan Zibar

Nashi Argan njeguje jednostavnost i kvalitetu kroz svojih pet proizvoda koji su jučer ekskluzivno predstavljeni u omiljenom zagrebačkom okupljalištu Velvet Caféu. Predstavljanju su nazočile brojne poznate Hrvatice, između ostalih i Bojana Gregorić Vejzović, Korana Gvozdić i Nataša Janjić.

VIŠE O TEMAMANashi ArganBojana Gregorić VejzovićKorana GvozdićNataša Janjić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se