Koncert DJ Snakea u kinima od 27. kolovoza

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.08.2020.

0

DJ Snake

DJ Snake

27. kolovoza će u odabranim kinima, premijerno biti prikazan 'DJ Snake – The Concert In Cinema', snimka njegovog povijesnog nastupa održanog u Francuskoj početkom ove godine

U godini u kojoj se glazbena industrija morala prilagoditi nastaloj situaciji, svjetske zvijezde na razne načine pokušavaju održati kontakt sa svojim fanovima i nastaviti s radom. Jedan od najmoćnijih projekata realizirao je DJ Snake, trenutno najpopularniji francuski glazbenik na svijetu, koji je odlučio da svojoj publici, željnoj njegovih nastupa, pruži alternatvno kino iskustvo koncerta.
Naime, 27. kolovoza će u odabranim kinima, premijerno biti prikazan "DJ Snake – The Concert In Cinema", snimka njegovog povijesnog nastupa održanog u Francuskoj početkom ove godine, što će ujedno biti prvi masovni glazbeni događaj od kako je postepeno počelo ponovno otvaranje kina širom svijeta.
DJ Snake jedan je od pet najuspješnijih izvođača dance muzike po broju streamova na globalnom nivou, a surađivao je s najvećim svjetskim zvijezdama kao što su Justin Bieber, Cardi B, Selena Gomez i J. Balvin. Čak tri njegova hita imaju preko milijardu streamova na Spotify platformi, dok spotovi broje preko 20 milijardi pregleda na You Tube platformi. S više od 7,6 milijuna fanova na Instagramu, 5,2 milijuna na Facebook-u i 18,3 milijuna na You Tubeu, DJ Snake je jedan od najtraženijih izvođača na svijetu, a regionalna publika će ga imati priliku čuti uživo već sljedećeg ljeta na Petrovaradinskoj tvrđavi, na proslavi dva desetljeća EXIT festivala, koja će se održati od 8. do 11. srpnja 2021. godine.Nakon što je prošlih godina pokorio svjetsku scenu singlovima s dijamantnim tiražama, krajem veljače ove godine DJ Snake je održao neponovljiv performance u La Defense areni u Parizu, čime je postao prvi DJ koji je nastupao na tako velikoj lokaciji. Svojim hitovima kao što su „Turn Down For What“, „Lean On“, „Loco Contigo“, „Taki Taki“ i „Let Me Love You“ povezao je tom prilikom preko 40.000 fanova i napravio najveći mosh pit ikada zabilježen u elektronskoj muzici. Više od dvadeset kamera je zabilježilo u visokoj rezoluciji ovaj nezaboravni koncert sa spektakularnom scenografijom, kako bi na velikom platnu bio vjerno prikazan i omogućio gledateljima pravo kino iskustvo.

Film će biti premijerno prikazan u Francuskoj, rodnoj zemlji ovog planetarno popularnog muzičara, kao i u pojedinim zemljama Europe, 27. kolovoza u 21h po lokalnom vremenu, dok bi na drugim teritorijima, uključujući i njegova primarna tržišta – Sjedinjene Američke Države, Indiju i Latinsku Ameriku, film trebao biti dostupan do kraja 2020.

VIŠE O TEMAMADJ Snake
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se