Kompletiran popis bendova za austrijski Nova Rock

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2023.

0

Foto: novarock.at

Foto: novarock.at

Kroz četiri dana održavanja i najizbirljiviji ljubitelji rock i metal glazbe moći će pronaći nešto za sebe. Donosimo popis bendova koji će na Nova Rocku nastupiti od 7. do 10. lipnja.

Nova Rock od 7. do 10. lipnja donosi pravu četverodnevnu glazbenu ludnicu za sve prave ljubitelje alternativne rock scene. Kako smo već dobrano zagazili u proljeće red je da još jednom najavimo skorašnje održavanje događaja koji tradicionalno posjećuje veliki broj Hrvata i Slovenaca, ali i ostalih posjetitelja iz okruženja.

Jedan od najvećih alternativnih festivala nadolazeće godine tako već sada predstavlja posebno upečatljiva imena. Kroz četiri dana održavanja i najizbirljiviji ljubitelji rock i metal glazbe moći će pronaći nešto za sebe. Za austrijski gradić Nickelsdorf, koji se nalazi na tromeđi između Austrije, Mađarske i Slovačke, potvrđeni su veliki Slipknot, Disturbed, The Prodigy, Tenacious D, Die Ärzte i Bilderbuch.

Popis ostalih izvođača je također kompletiran i u tom smislu glavnim izvođačima se pridružuju imena kao što su Parkway Drive, Yungblud, SUM 41 (koji dolaze i u Hrvatsku), zatim Three Days Grace, Electric Callboy i niz drugih.

Za one kojima su četiri dana ludovanja previše - u ponudi su i dnevne ulaznice, a kompletan popis izvođača možete vidjeti na novarock.at.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliAustrijaNova Rock festivalSlipknotDisturbedThe ProdigyTenacious DBilderbuch
Povezano