Kompletiran popis bendova za austrijski Nova Rock

Piše: S.Z., Zagreb
Objavljeno 07.05.2018.

1

Nova Rock Festival

Nova Rock Festival

Kao što smo već ranije najavljivali, nama najbliži i glazbeno najbogatiji alternativni rock i metal festival početkom ljeta će realizirati još jedno izdanje

Nova Rock od 14. do 17. lipnja donosi pravu četverodnevnu glazbenu ludnicu za sve prave ljubitelje alternativne rock scene. Kako smo već dobrano zagazili u proljeće red je da još jednom najavimo skorašnje održavanje događaja koji tradicionalno posjećuje veliki broj Hrvata i Slovenaca, ali i ostalih posjetitelja iz okruženja.
Podsjetimo - kroz četiri dana se kao najavljeni headlineri mogu očekivati sastavi kao što su Die Toten Hosen, Marilyn Manson, Avenged Sevenfold, The Prodigy, Volbeat, Bill Idol i Iron Maiden.

Popis ostalih izvođača je također kompletiran i u tom smislu glavnim izvođačima se pridružuju imena kao što su Stone Sour, Parkway Drive, Megadeth, Hollywood Undead, Skillet, Rise Against, Limp Bizkit, Bullet For My Valentine, Body Count...

Za one kojima su četiri dana ludovanja previše - u ponudi su i dnevne ulaznice, a kompletan popis izvođača možete vidjeti na priloženoj slici. Više informacija na novarock.at i eventim.hr.

VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliNova Rock Festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se