Komadi iz nove ALDUK kolekcije koje jedva čekamo isprobati

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2022.

0

Foto: Alduk

Foto: Alduk

CroModa je ekskluzivno je zavirila u jedan novi segment Aldukove kolekcije u novom dizajnerovu showroomu na adresi Draškovićeva 33.

Alduk je nedavno predstavio prvi dio svoje jesensko/zimske kolekcije i naslovio ju je "Game changer 2.0". Ovaj prvi dio su obilježile prepoznatljive ALDUK siluete mini, koktel i večernjih haljina. Sjaj, tekstura i lagani glam-rock prizvuk konstanta su Ivanova dizajna koji toliko volimo jer laska stvarnim ženama a dizajner se takod obro snalazi u tim vodama.

Alduk Game changer 2.0

Alduk Game changer 2.0

Ovoga puta, CroModa je ekskluzivno je zavirila u jedan novi segment Aldukove kolekcije u novom dizajnerovu showroomu na adresi Draškovićeva 33. Riječ je o dnevnom asortimanu jesensko/zimske kolekcije koji nas je oduševio svojom funkcionalnošću i prirodnim tkaninama s certifikatima održivosti. Neutralni i zemljani tonovi koji su novost u rukopisu ovog dizajnera se izuzetno lagano kombiniraju u svakodnevnim prilikama i lagano uklapaju u naše već postojeće komade za ovo prijelazno razdoblje.

ALDUK

ALDUK

"Zimsku kolekciju smo podjelili na večernji (koji smo predstavili prošli mjesec) i dnevni dio koji uz modele hlaĉa, suknji i topova, posebnu pažnju daje dizajnu kaputa i jakni za prelazno razdoblje, kao i njihovim zimskim, toplim inaĉicama u vuni i viskozi. Ovakvim artiklima smo zaokružili kolekciju i predstavili široki asortiman kojeg jedan brend treba imati, a klijenti na jednom mnestu mogu pronaći total look", izjavio je Ivan.

Foto: Alduk

Foto: Alduk

Teško je bilo izdvojiti samo nekoliko modela koji su nam zapeli za oko, ali kratke jakne ALMISSA u rozoj, karamel ili pak zelenoj boji su izvrstan komad kojeg bi lagano kombinirali kako uz traperice tako i uz neku svečaniju haljinu. Kaputi ABBAZIA šireg kroja za prijelazno razdoblje su izvrstan komad u koji se isplati uložiti jer uvijek vječan dizajn i kvalitetna tkanina daju naslutiti da će te taj komad nositi godinama.

Alduk Game changer 2.0

Alduk Game changer 2.0

Kožne suknje s efektnim volanom u zelenom, rozom i taupe tonu su izvrstan miks glam rock estetike koju ALDUK tako dobro radi. Ne znamo koja nam je ljepša stoga vam u nastavku donosimo još nekoliko naših favorita iz nove kolekcije ovog hvaljenog domaćeg dizajnera.

Nova ALDUK kolekcija

Nova ALDUK kolekcija

Veseli nas spoznaja da hrvatski modni dizajneri i dalje neumorno stvaraju ovako dobre komade nosive sezonama koji se izuzetno lagano kombiniraju u svakodnevne stajlinge. Alduk modele isprobajte u dizajnerovu novom showroomu na adresi Draškovićeva 33, uz najavu.


VIŠE O TEMAMAIvan Aldukkaputihaljine
Povezano